8,2K
Grote kastanjechampignon
Zin in een eenvoudig gerechtje dat ook nog eens super smaakvol is? Dan is deze gevulde portobello met geitenkaas en pancetta echt het proberen waard. Het is niet alleen een gezonde(re) keuze, het is ook heel voedzaam. Wij vullen deze grote kastanjechampignons met een riant mengsel van pancetta, tomaat, geitenkaas en appel. Optioneel kan je er bijvoorbeeld rucola bij serveren. Je kan het ook goed serveren als voorgerecht door bijvoorbeeld wat kleinere portobello’s te gebruiken.
6 reacties
Welke andere kaas kan je er voor gebruiken ik jou niet vande smaak van geiten kaas
Kies bijvoorbeeld voor feta! Of gebruik wat extra geraspte kaas 🙂
Voor vegetariërs de pancetta weglaten? Of ergens door vervangen?
Ja hoor, lekker achterwege laten 🙂
Kun je dit ook bijv. ’s ochtends maken en ’s avonds afbakken ?
Of ’s avonds vullen en afbakken ? Of blijft de portobello dan niet meer goed?
s’Avonds vullen en afbakken kan zeker maar vers is wel het allerlekkerst 🙂