8,4K
Oud-Hollands recept
Huzarensalade is heerlijk bij de barbecue en veel mensen kopen deze salade dan kant en klaar in de supermarkt. Maar het is veel lekkerder om het een keer zelf te maken. Een romige salade op basis van aardappel, vlees en augurk. En in tegenstelling tot de supermarkt variant snijden wij de ingrediënten grof. Het hoort officieel niet in een huzarensalade thuis, maar we koken er ook lekker een eitje bij. En het lekkerste smaakt de salade als je ‘m een dag van tevoren maakt.
8 reacties
Leuk om te horen Maaike!
Hoi Annelies, wat fijn! Erg leuk om te horen dat onze recepten de grens over gaan 🙂 We hopen dat het bij iedereen in de smaak viel en dat jullie gezellige dagen hebben gehad. Groetjes, Tim- SmaakMenutie
Met een bouillonblokje en andere kruiden die je lekker vindt! Maar een blikje is wel het makkelijkst. Succes!
Haha mooi moment om het blikje inderdaad aan te breken! Geniet ervan (ook van de pom!) 🙂
Hoi beiden,
Wat hebben jullie toch heerlijke recepten. Vandaag weer eens de huzarensalade. Hoe lang blijft de salade goed in de koelkast?
Thanks voor het compliment Marco, leuk om te horen! Deze salade kan 2-3 dagen afgesloten in de koelkast bewaren.
Ja dat zou waarschijnlijk wel kunnen, maar vinden het persoonlijk lekkerder met corned beef denken we 🙂
Wellicht wat hamblokjes? Of gekookt rundvlees als je de tijd hebt!