Super simpel
Wie is er niet gek op een frietje mayo. Ik vind het af en toe heerlijk! Maar dan wel goede zelfgemaakte frietjes zoals bijvoorbeeld die van Bram Ladage. Vroeger dacht ik dat het heel moeilijk was om zelf friet te maken. Welke aardappel heb ik nodig, hoe warm moet het vet zijn, hoe lang moet het in de (frituur)pan? Geloof me, zelf friet maken is super simpel! Wij hebben de eenvoudigste frituurpan die er bestaat (kost maar een paar tientjes) en het lukt je zélfs uitstekend in een gewone pan op het vuur. Oké, het kost je wat meer tijd maar ondertussen kan je dan wel lekker zelf een broodje hamburger maken. Of wat dacht je van dit heerlijke Belgisch stoofvlees. Eet smakelijk!
8 reacties
De frietjes waren heerlijk! Heel makkelijk en o zo lekker. Ik had nog nooit zelf frietjes gebakken en ik vond het heel leuk! Ik had ze samen met jullie Belgisch Stoofvlees gerechtje gemaakt en had zelf nog geglaceerde worteltjes gemaakt. Wij hebben genoten!
Fijn dat de eerste keer frietjes maken zo’n succes was Michelle, leuk om te horen! En wat een goede combi met het stooflvlees en de worteltjes. Heerlijk! 🙂
Gisteravond gemaakt, we hebben zitten smullen! Nooit durven maken, want ja uit de vriezer is gemakkelijk, maar dit ambachtelijke was heerlijk en eigenlijk zoooo simpel! Bedankt weer, deze komt in de map.
Leuk zeg! Ja vers is altijd het allerlekkerste 🙂
Je olie verwarmen naar 190°C?!🤔 Dat lijkt mij geen goed advies! Ik heb dit zelf naar 175-180°C vertaald en uitgevoerd, heerlijke patat!
Helaas is het recept niet volledig te lezen door de advertentie. Bij verschillende browsers op telefoon zelfde probleem.
Bedankt voor het laten weten Sophie, we hebben de ad inmiddels laten verwijderen!
echt super lekker. goed gedaan