10,5K
Snel klaar
Dit is echt een van de makkelijkste maaltijdsoepen om te maken. Waarschijnlijk heb je zelfs de helft van de ingrediënten standaard in huis of in de koelkast liggen. Zoals je misschien wel weet zijn wij gek op dit soort soepjes. We maakten eerder al een noedelsoep met kip en shiitake, deze soto soep en bijvoorbeeld bami kuah. Eet deze Aziatische noedelsoep met sambal als je van spicy houdt of met (milde) chilisaus. En natuurlijk lekker met gebakken uitjes en kroepoek. Mmmm!
17 reacties
Heerlijk gegeten! Wel heb ik de tauge op het laatste moment toegevoegd. Dank jullie voor het recept.
Wat fijn Annelies! Taugé kan inderdaad ook op het laatste moment toegevoegd worden, blijft het lekker knapperig 🙂 Groet, Tim- SmaakMenutie
Het is een succes, smaakt naar ‘gewone’ kippensoep met een aziatisch tintje.
In een half uur kan je aan tafel. Persoonlijk heb ik hem iets minder gevuld gemaakt dan op de foto, zo is hij minder zwaar en kan je hem als voorgerecht eten.
Fijn dat de noedelsoep in de smaak viel, leuk om te horen! En inderdaad prima als voorgerecht te eten 🙂
MEGA aanrader. Heel lekker recept! Zelf inderdaad later pas de tauge toegevoegd en ook wat paksoi voor extra groenten en knapperigheid. Maar de smaken zijn heerlijk! Top recept 🙂
Thanks! Bedankt voor het compliment 🙂 Lekker die paksoi trouwens!
Verrukkelijk (ook de volgende dag) !!
Leuk om te horen Leo, fijn dat het in de smaak viel 🙂
Wat een heerlijke soep. Vandaag voor het eerst klaargemaakt. Maar zeker voor herhaling vatbaar!
Leuk om te horen Annelore! 🙂
Vandaag voor het eerst gemaakt. De hele familie heeft genoten. Ik heb nog mais, zeewier en verschillende paddenstoelen toegevoegd! Heerlijk 🙂
Wij zijn van plan om deze week deze Aziatische noedelsoep te bereiden. Nu zien wij op de foto een halve uitgeperste limoen. Is de sap van de limoen toegevoegd aan de soep?
Leuk Cornelia! Voor het serveren kan je inderdaad nog wat limoensap toevoegen, maar dat is optioneel. Geniet ervan 🙂
Vandaag gemaakt, heb er nog wel een rode paprika aan toegevoegd heerlijk. Nu heb ik nog aardig wat over. Kan ik dit ook invriezen??
Denk dat het daarna wel wat minder lekker is, maar kan wel hoor! Eventueel wat extra vocht toevoegen als je het weer opwarmt.
Mag ik vragen welke noodles jullie hebben gebruikt? Zo te zien zijn het wat dikkere noodles.
Alvast bedankt
Klopt, in dit geval hebben wij rijstnoedels (5mm) gebruikt 🙂