Lekker bij vlees
Je kent vast wel sajoer boontjes. Maar ken je deze variant al? Deze heerlijke versie is minstens zo lekker en klaar in een handomdraai. Voeg wat garnaaltjes toe en dan is het helemaal af. Lekker bij een Indisch vleesgerecht. Bakje witte rijst erbij en klaar! En nee, je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan!
10 reacties
Wat is santen?
Hoi Luuk, santen is geraspte kokos dat is samengeperst. Een blok kokos dus. Gewoon te verkrijgen bij de supermarkt!
Sajoer tumis boontjes gemaakt. Makkelijk recept en een heerlijke maaltijd. Bleef bij mij alleen iets te nat (waterig) vond ik, mijn man vond dit juist lekker door zijn rijst heen. Echt voor herhaling vatbaar. Thanks
Hoi Annette, fijn dat de boontjes in de smaak vielen! Leuk om te horen 🙂 Als je het de volgende keer toch liever wat minder nat wil dan het geheel op het laatste moment wat langer in laten koken op hoger vuur. Groet, team SmaakMenutie
Hai Folks,
Heb jullie Sajoer tumis boontjes gemaakt, Heerlijk!!
Had geen garnalen in huis maar heb wel altijd gedroogde garnalen in huis. Zijn sterker van smaak en lang houdbaar.
Overigens al jullie recepten zijn super
Ha Fons, fijn dat het in de smaak viel! Goed idee gedroogde garnalen, lijkt ons heerlijk 🙂
hallo,
ik had een vraagje; is dit recept ook te maken met witte/ chinese kool?
Hoi Ineke, ja hoor het lijkt ons dat dit moet kunnen! 🙂
Wat was het lekker zeg! Dit recept is een blijvertje 😋
Leuk om te horen Helga, fijn dat ons recept in de smaak viel!