8,4K
De Italiaanse saus der sauzen
Oftewel ‘ragù alla bolognese‘. In Italië staan ze voor dag en dauw op om de saus uren en uren te laten pruttelen. Superlekker natuurlijk, maar daar hebben wij vandaag geen tijd voor. Zie hier een minstens zo lekker alternatief. In een half uurtje klaar en vol met verse groenten. Bij zo’n dikke saus hoort eigenlijk ook een dikke pasta. Maar, net als de gemiddelde Noord Europeaan serveren wij de saus, heel eigenwijs, met spaghetti. Heerlijk!
15 reacties
Kan het ook met een blik gepelde tomaten ?? Ik vind de tomaten in deze tijd van het jaar nogal smaakloos .
Met vriendelijke groet.
Karin van den Bos.
Hoi Karin, ja dat kan heel goed! Groet, Tim
Hoeveel calorieën zitten er in de spaghetti
Weten jullie dit toevallig
Hoi Lieske, in de spaghetti zelf of het gerecht als geheel?
Heerlijk! Wel extra tomatenpuree toegevoegd (ivm waterige smakeloze tomaten ;-)). Kinderen hebben ook gesmuld.
Fijn dat het (ook bij de kids!) in de smaak viel Marieke, leuk om te horen! 🙂
Heerlijk zitten smullen van de spaghetti, een top site overigens, denk dat mijn zuster deze nog niet
kent en die houd ook van koken, jullie hebben er binnenkort een fan bij 😉
Leuk om te horen Ruud! We zijn benieuwd wat zij van de site vindt 🙂 Fijn dat de spaghetti in de smaak viel! Groet, team SmaakMenutie
Net jullie site ontdekt en wat een heerlijke gerechten! Ga er veel van proberen.
Kwam dit gerecht tegen en het is inderdaad de snelle versie.
Zelf heb ik een 2 maanden geleden de enige echte orginele lang durende bolognese gemaakt en die is echt verrukkelijk.
Ik ga jullie vanaf nu goed volgen en ga zo door met de site
Super lekker. Ben fan van jullie ?
Leuk om te horen, bedankt voor het compliment! 😀
Wanneer doe je het gehakt erbij? Zie dat namelijk verder niet in het recept haha.
Zie stap 3 😉
Wat zijn goede vervangers voor de spekblokjes en de bleekselderij?
Oei, dat zou ik eigenlijk niet weten gezien dit wel hele belangrijke smaakmakers zijn die lastig te vervangen zijn…