Weer eens wat anders
We lieten al eerder zien wat je zoal met tempeh (tempé) kan doen, namelijk deze sambal goreng tempeh kering. Maar wat dacht je van dit vegetarisch Indisch groentegerecht? Overigens maken wij het met zowel tempeh als tofu, maar je kan er ook voor kiezen om alleen het een of het ander te gebruiken. Veel werk? Welnee, je zet het in een handomdraai op tafel. Weer eens wat anders toch. Overigens kan je het zowel als (maaltijd)soep eten als groentegerecht.
PS: door de trassi is dit weliswaar een gerecht zonder vlees, maar het is officieel voor de die-hard vegetariër niet volledig vegetarisch. Trassi vervangen? Gebruik dan taotjo. Dan moet je natuurlijk wel even naar de toko. Want de meeste supermarkten verkopen dit (nog) niet.
8 reacties
Wanneer doe je de tempé en tofu erbij.
Niet tegelijk met de groente toch?
Ik geniet overigens erg van jullie Indische hoekje.
groet,
Lambert
Hoi Lambert, bedankt voor de scherpe opmerking. Dat waren we inderdaad vergeten te vermelden. We hebben het verwerkt in het recept. Fijn dat je van onze Indische recepten geniet! Groet, Erik- SmaakMenutie
Vervang je de trassi 1-op-1 met taotjo?
Ja hoor dat kan je 1-op-1 vervangen!
welke trassi gebruiken jullie ? Van een blok , poeder of pasta?
Hoi Mariet, wij gebruiken garnalenpasta (zie foto ingrediënten). Succes!
Oeh dat ziet er weer heerlijk uit, maakte mijn Molukse oma ook altijd. Dit staat deze week nog bij ons op het menu! Top dat jullie ook denken aan de mensen die minder of geen vlees willen eten! Selamat! Moreen
Leuk dat je oma dit gerecht ook altijd maakte Moreen 🙂 Geniet ervan, selamat makan!