Veel werk? Welnee!
Heb je onze heerlijke Indische balletjes al eens gemaakt? Dan lust je deze Indische hamburger zeker weten ook! Wij maken er bovendien super-makkelijke zelfgemaakte pindasaus bij. Eet de burger met extra sambal als je van pittig houdt. En vergeet de frisse komkommer niet erbij te serveren. Veel werk? Welnee! In een half uur serveer jij de allerlekkerste zelfgemaakte burger. Mèt zelfgemaakte pindasaus. Selamat makan!
14 reacties
Klinkt lekker, gaan we doen van het weekend. Welke pindakaas gebruiken jullie?
Groetjes Sanneke
Hoi Sanneke, je kan elke pindakaas gebruiken die je wil 🙂 Succes! Groetjes, Erik- SmaakMenutie
Heerlijk kun je de ketoembar er ook uit laten, ben daar allergisch voor? Of is de smaak dan heel anders.
Kan je achterwege laten hoor Linda! 🙂
Hoi als je geen pindakaas lust wat kun je dan gebruiken?
Groetjes Peggy
Hoi Peggy, je kan de pindasaus ook achterwege laten. Alhoewel de pindasaus het natuurlijk ook wel een Indoburger maakt 🙂 Groet, team SmaakMenutie
Een heerlijke burger, gaan we zeker meer maken.
Leuk om te horen Petra! Fijn dat-ie in de smaak viel 🙂
Ziet er goed uit! best of both worlds 😉
Haha idd! 🙂 En thanks!
Vandaag gemaakt samen met onze 11 jarige klenzoon, het was supergezellig zo samen te koken. We hebben met smaak gegeten. Kleinzoon at drie dikbelegde broodjes hamburger op!
Wat gezellig! Fijn dat jullie samen van deze Indoburger genoten hebben 🙂
Vandaag gemaakt. De pindasaus in dit recept was me iets te zuur. Sap van een halve citroen was wat veel. Ik heb suiker toegevoegd.
Leuk en lekker recept. Ik heb nog een stukje santen toegevoegd aan de pindasaus en dat maakt hem nog lekkerder