5,9K
Laat de oven het werk doen
Zijn jullie ook zo gek op Mexicaanse ovenschotels? Wij ook! Vooral omdat het zo lekker én lekker makkelijk is om te maken. Ideaal voor een drukke doordeweekse dag. We maakten een tijdje terug ook al een variant van enchiladas met gehakt. Maar deze met kip is minstens zo lekker. En wat helemaal fijn is, je laat de oven al het werk doen. Eet smakelijk!
8 reacties
Dit was echt zo lekker!! De wrap werd bij mij een beetje knapperig in de oven, dat was verrassend lekker haha. Ik ga dit receptje zeker vaker maken 🙂
Wat lekker zeg, heel goed! Fijn dat ons recept in de smaak viel Michelle 🙂
Dit gerecht gister gemaakt en zeer in de smaak gevallen en voor herhaling vatbaar!
Wat een heerlijke gerechten hebben jullie op de site staan!
Iedere keer weer een feestje!
Leuk om te horen Erik! En thanks voor het compliment 🙂
Dit gerecht zojuist gemaakt. Het is weer een heerlijk gerecht heren! Zoveel smaakvoller dan uit een pakje. Ik ben echt zo blij met jullie site!
Ontzettend leuk om te horen Ayse! Fijn dat onze recepten in de smaak vallen. En inderdaad, zelf maken is het allerlekkerst (en leukste) 🙂
Gisteren gemaakt. Ik had al mijn eigen recept voor enchilada’s en ben een beetje aan het combineren gegaan. De inhoud was hetzelfde als jullie recept, behalve de komijn (als ik dat alleen al ruik ….. ) en ik heb een beetje sambal toegevoegd. Die passata erbij was geheel nieuw voor mij: WAT heerlijk erbij!!
Na het oprollen heb ik de buitenkanten ingesmeerd met een mengsel van chunky salsa van santa Maria met klein bekertje crème fraiche. Daar bovenop de lente-ui en de kaas. Ik was benieuwd naar het resultaat: zóóóóóóóóóó lekker. Deze combinatie blijft in mijn receptenboek. Bedankt voor het recept weer mannen.
Ik heb dit recept vandaag gemaakt. Het was heerlijk, ga het zeker vaker maken. zelfs m’n man vond het lekker.