8,2K
Lekker romig
Deze pasta met spekjes en prei is ideaal voor een drukke doordeweekse dag. Je zet ‘m namelijk zo op tafel. Het doet je misschien een beetje denken aan spaghetti carbonara. Maar in plaats van pancetta gebruiken we gerookte spekjes en voor de pecorino nemen we Parmezaanse kaas. Daarnaast voegen we 2 preien toe die het geheel van de nodige groenten voorzien. De geklutste eieren zorgen net als in de carbonara voor een extra romige pasta. Serveer met een frisse salade!
15 reacties
De spaghetty was bovenverwachting, met deze wijn echt super lekker.
Ik heb een dubbele portie gemaakt en een 1/2 groente bouillonblokje aangehouden….precies goed.!
Vooral met dezelfde wijn gereserveerd ..aanrader .
Vandaag dit gerecht gemaakt, het was lekker en absoluut niet zout, ik heb zelfs de spaghetti gekookt in gezouten water. Smaken verschillen natuurlijk, ik hou nu eenmaal niet van flauw eten. Bedankt voor deze klassieker.
Gisteren dit gerecht gemaakt. Echt super makkelijk en echt lekker. Ik heb tagliatelli gebruikt als spaghetti en per ongeluk een scheut rode ipv witte wijn erin gedaan. Smaakte heerlijk!!!!
Heeeeerlijk, zelfs met 160 gr pasta ( kleine eters haha)
Het was heerlijk. We hebben 100 gram spaghetti gebruikt (geen grote pasta eters) In plaats van spekblokjes hebben we kalkoenreepjes gebruikt.
Tevens een scheut vodka (intensievere smaak) erin gedaan en een heel groente bouillonblokje gebruikt. Voor herhaling vatbaar!
Wat een heelijk gerecht! Echt lekker gegeten, morgen de andere helft yam
Gisteren dit recept eens uitgeprobeerd, was heerlijk alleen denk ik als je XL eieren hebt dat 2 eieren wel genoeg zal zijn. Verder niets op aan te merken was eenvoudig en lekker.