7,9K
Grote pijpen
Cannelloni, wat grote pijpen betekent in het Italiaans, is een pastasoort dat bestaat uit dikke, grote staven die gevuld worden met vlees of vis en groenten. Wij vullen ze met ricotta, spinazie en spekjes en plaatsen ze in passata. De ovenschotel maken we af met wat plakjes mozzarella en vervolgens hoeft ‘ie alleen nog maar een half uur de voorverwarmde oven in. En klaar is kees. Buon appetito!
16 reacties
Kan ik de cannelloni al een dag van te voren maken zodat ie alleen nog maar in de oven hoeft op de dag zelf? Of wordt de cannelloni dan te zacht?
Zou ik niet doen Resia, wordt inderdaad te zacht
Heerlijk recept! Gister gemaakt voor 4 personen, GEWELDIG LEKKER!!!! Nog nooit met een slagroomspuit gewerkt maar gaat echt prima, makkelijk om de cannelloni te vullen. Dank jullie wel!
Haha leuk om te horen Mike! Fijn dat het gelukt is met de slagroomspuit 🙂