Oostenrijks tintje
Vandaag maken we een gerecht met een Oostenrijks tintje; kipschnitzel. De bekendste variant onder de schnitzels is waarschijnlijk de Wiener schnitzel. Deze is gemaakt van dungesneden kalfsvlees. Wij maken vandaag een kipschnitzel. Minstens zo lekker en in een heerlijk krokant jasje. En dat in een half uurtje. Lekker met zelfgemaakte frietjes en ravigotesaus of champignonroomsaus. Serveer net als wij met bijvoorbeeld deze frisse waldorfsalade. Liever een schnitzel van varkensvlees? Kijk dan even hier. Mahlzeit!
5 reacties
Gister dit gerecht gemaakt en het smaakte heerlijk!?
Bedankt en ga zo door! ??
Fijn dat de schnitzel in de smaak viel Melanie, leuk om te horen! 🙂
Vandaag gemaakt. en is in de smaak gevallen dankjewel
Wil je een extra krokante paneerlaag om je scnitzel voeg dan 1-2 el ijskoud bruisend water toe wanneer je het ei losklopt.
Wil je een extra krokante paneerlaag om je schnitzel voeg dan 1-2 el ijskoud bruisend water toe wanneer je het ei losklopt.