Home Borrelhapjes en sausjes Lekker bij je krokante visje of vlees: Ravigotesaus

Lekker bij je krokante visje of vlees: Ravigotesaus

door SmaakMenutie

Super easy!

Zin in een lekker sausje bij je krokante visje of vlees? Probeer dan eens deze versie van ravigotesaus. Deze saus komt uit de klassieke Franse keuken. Ik maakte hem laatst bij een zelfgemaakte kipschnitzel en dat was een hele goede combinatie 😉 Hier trouwens nog veel meer makkelijke sausjes!

Heb je dit gemaakt? Laat het ons weten via @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Ravigotesaus recept

Ravigotesaus

Print dit recept
Personen: 2 Bereidingstijd:
Beoordeling 4.0/5
( 9 keer gestemd )

Ingrediënten

3 el zure room (= 2/3 bakje van 125 gr)
2 el mayonaise
1 tl suiker
1/2 tl scherpe mosterd
1 sjalotje
1 augurk
Klein takje dille (optioneel)

Zo maak je het

  • Meng 3 el zure room met 2 el mayonaise, 1/2 tl mosterd en 1 tl suiker.
  • Voeg hier een gesnipperd sjalotje en een heel fijn gesneden augurkje aan toe.
  • Voeg optioneel wat dille toe en maak extra op smaak met peper en een snuf zout.

Ravigotesaus

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram, Facebook of Twitter met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!

 

2 reacties

Frederieke 21 september 2017 - 10:15

Gister een heerlijk visje gebakken en dit sausje erbij gemaakt. Viel erg in de smaak! Lekker fris sausje!

Reply
SmaakMenutie 21 september 2017 - 17:42

Hoi Frederieke, leuk om te horen! Ravigotesaus smaakt inderdaad erg goed bij een visje 🙂

Reply