Ravigotesaus

lekker bij krokante vis of vlees

door SmaakMenutie
Ravigotesaus

Super simpel

Zin in een lekker sausje bij je krokante visje of vlees? Probeer dan eens onze ravigotesaus. Deze saus komt uit de klassieke Franse keuken. Wij maakten hem laatst bij een zelfgemaakte kipschnitzel en dat was een gouden combinatie. Maar ook bij fish & chips kan deze saus uiteraard niet ontbreken!

Ravigotesaus

Ravigotesaus

Print dit recept
Personen: 4 Bereidingstijd:
Beoordeling 4.2/5
( 30 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 1 sjalot
  • 125 g zure room
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl kristalsuiker
  • 1 tl Dijonmosterd
  • Paar mini augurken
  • Verse dille

Zo maak je het

  • Meng 125 g zure room met 2 el mayonaise, 1 flinke tl scherpe mosterd en 1 flinke tl kristalsuiker.
  • Voeg hier 1 fijngesnipperde sjalot en een paar fijngesneden mini augurken aan toe.
  • Voeg tot slot wat fijngesneden verse dille toe en maak extra op smaak met peper en een snuf zout.

Ravigottesaus receptRavigottesaus makenRavigotteRavigotesaus

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!

2 reacties

Frederieke 21 september 2017 - 10:15

Gister een heerlijk visje gebakken en dit sausje erbij gemaakt. Viel erg in de smaak! Lekker fris sausje!

Reply
SmaakMenutie 21 september 2017 - 17:42

Hoi Frederieke, leuk om te horen! Ravigotesaus smaakt inderdaad erg goed bij een visje 🙂

Reply