Feestelijk ovengerecht
Deze heerlijke ovenschotel varkenshaas met spek en champignonroomsaus kan iedereen maken! Een super feestelijk gerecht dat het zeker goed zal doen tijdens de feestdagen. Ook als je veel gasten hebt is dit gerecht een uitkomst. Makkelijk, snel en uitermate smaakvol. De varkenshaas wordt ingesmeerd met een lekkere laag mosterd en vervolgens omwikkeld met een plakje katenspek. Maak er lekker wat (vergeten) groenten bij en bijvoorbeeld een gepofte aardappel of aardappeltjes met rozemarijn en klaar!
10 reacties
Vanavond jullie varkenshaas met spek en champignonroomsaus gemaakt, aangevuld met sperzieboontjes en gebakken aardappeltjes en natuurlijk ook genuttigd. Onze waardering een dikke 9. HEERLIJK!!!!
Zo dat is een heel groot compliment, dankjewel! Leuk om te horen. Fijn dat ons recept in de smaak viel Mieke 🙂
Heute für uns beide gekocht mit Pellkartoffeln und Rosenkohl,volles Lob von mein Freundin. echt lecker
Vielen dank Mart! Wir freuen uns, dass alles gut geschmeckt hat 🙂
Heerlijk gerecht! Vandaag op Tweede Kerstdag gegeten en het viel zeer goed in de smaak
Leuk om te horen Henrike, fijn dat iedereen ervan gesmuld heeft 🙂
Vandaag gemaakt, het was super. Lekker!!!
En makkelijk te maken.
Leuk te horen Ellen! Fijn dat het recept in de smaak viel 🙂
Mijn gasten en ik hebben ontzettend genoten van deze manier van varkenshaas bereiden. Ik ga het zeker nogmaals maken. Tineke
Op eerste kerstdag gemaakt en gegeten. Heel lekker hoor. Gasten hebben genoten.