6,6K
Hoe langer, hoe beter
Als ik aan kerst denk, denk ik eigenlijk vrijwel altijd aan gestoofde peertjes. Wij krijgen er altijd een enorm kerstgevoel van. Lekker ’s middags alvast laten stoven, en hoe langer, hoe beter! Ondertussen bereid je de rest van de gerechten voor. Als vlees zou je kunnen kiezen voor lamsrack of bijvoorbeeld een biefstukje. En als je er een aantal overhoudt (of wat extra maakt), maak je er een heerlijk dessert van! Zowel warm als koud lekker. Mogelijkheden genoeg dus.
7 reacties
Heb al veel gerechten van jullie gemaakt en allemaal heerlijk. Mijn favoriete site….Bedankt
Heb veel vrienden al gewezen op jullie site.
Leuk om te horen Loes! Fijn dat de gerechten in de smaak vallen. En leuk dat je vrienden ook enthousiast hebt gemaakt, dankjewel! 🙂
Welke rode wijn kan ik gebruiken
Maakt niet heel veel uit Mieke. Het hoeft niet de duurste wijn te zijn, maar ook niet de allergoedkoopste 🙂
Beste smaakmenutie,
Met kerst willen we een tongfilet serveren, de stoofperen vinden we ook heerlijk maar het is denk ik echt een recept voor bij vlees hé?
Hoi Samantha, daar is in principe geen regel voor. Maar het wordt inderdaad vaker geserveerd bij vlees, dat klopt. Misschien een idee om ze er koud bij te serveren?
250gr suiker?, veeeeeeeeeel te zoet, 25gr zou meer in de buurt komen,
Alsnog bedankt voor het recept!.