Extra mals
Een van onze meest gemaakte recepten is ajam smoor, daarom maken we vandaag de versie met varkensvlees: babi smoor. Heerlijk (kort) gestoofd varkensvlees. Eet het lekker met witte rijst, een Indisch groentegerecht en frisse atjar ketimoen of atjar tjampoer. Wij gebruiken altijd varkenskarbonade. Heerlijk dankzij het vetrandje. Dit maakt het vlees extra mals. Liever speklapjes? Dat kan ook, maar misschien kan je dan beter deze Indische speklapjes maken 😉
5 reacties
Hoi mannen,
gebruiken jullie schouderkarbonade ,rib of haas ???
met vriendelijke groet,
Karin van den Bos.
Hoi Karin, we gebruiken schouderkarbonade! Succes en veel kook- en eetplezier 🙂 Groet, Tim- SmaakMenutie
Hallo Ik ga het vanavond maken. Laat het weten hoe het was .
Kan je dit gerecht ook in de slowcooker maken en hoe lang moet het dan?
Hoi Ilanit, dat kan ongetwijfeld! Echter gebruiken wij geen slowcooker dus dat is moeilijk te zeggen. Maar varkensvlees dient an sich niet te lang te stoven anders wordt het taai.