Lekker met een frisse salade
Jongens dit is toch lékker… Gestoofd vlees en vervolgens krokant gefrituurd in een klein laagje olie. Uiteraard met een waanzinnig lekkere boemboe. Het klinkt misschien als veel werk, maar op zich valt het reuze mee. Je moet alleen even geduld hebben terwijl het vlees stooft. Maar ach, in die 2 uur kan je mooi wat anders doen. Bijvoorbeeld een lekker groentegerecht maken voor erbij. Wij eten het meestal met een frisse salade zoals petjil of ketoprak. Of wat dacht je van deze heerlijke karedok die we onlangs maakten. Witte rijst erbij en klaar is kees. Mmmm!
4 reacties
Hallo Tim en Erik,
Mijn vriend en ik willen dit recept al een tijdje maken, maar wij vragen ons af of je dit recept ook een dag van te voren kan maken, en dan op kan warmen in de oven?
Groetjes Cindy
Oei, dat zou ik eerlijk gezegd niet zo snel doen want dan wordt het vlees taai. Het lekkerst is op de dag zelf 🙂
Hoi Erik en Tim,
Is dit hetzelfde als empal? Dat kon een tante van mij zo lekker maken vroeger, maar nooit geweten hoe ze dat deed.
Groetjes,
Lea
Hoi Lea, nee het is niet helemaal hetzelfde. Maar het lijkt er wel veel op! Je zou dus eens kunnen proberen om dit recept te maken 🙂