Moeders recept
Sommige dingen maak ik eigenlijk vrijwel nooit. Waarom niet? Omdat ze gewoon nooit zo smaken als vroeger thuis. Wees eerlijk, je favoriete maaltijd smaakt altijd lekkerder als je moeder het maakt. Maar goed, dat maakt het natuurlijk ook zo leuk om te koken; iedereen heeft zijn eigen ‘authentieke’ recept. Frikadel pan is ook zo’n favoriet van mij. Een echt Hollands Indisch recept. Heel makkelijk om te maken en gegarandeerd een succes bij iedereen. Eet het met een lekkere frisse groente zoals ketoprak of petjil of, zoals wij het altijd aten, lekker met kimlo. Witte rijst erbij en klaar!
16 reacties
Hoi Tim en Erik, eerst een geweldig groot compliment voor de site en jullie heerlijke gerechten. Een feestje 🥳 Ik ben een groot fan en mijn familie inmiddels ook, zij nuttigen tenslotte wat ik op tafel zet. Nu vraag ik me af of je frikadel pan na bereiding ook kan/mag invriezen? Zie jullie reactie graag tegemoet.
Wat leuk om te horen Mieke, bedankt voor het mooie compliment! Fijn dat jullie zo van onze recepten genieten. Frikadel pan kan je prima invriezen, laat het rustig ontdooien en opwarmen kan in de magnetron. Geniet ervan!
Leuk recept ga ik eens voor mijn klanten maken! Nu leggen jullie hem in een groet schaal, zou het ook in cake vorm oid kunnen of is dat ivm het verlies aan vocht niet aan te raden?
Kan prima in cakevorm hoor Karin! Hopelijk genieten de klanten ervan 🙂
Heerlijk ?, komt dicht in de beurt welke wij in de familie maken. Wij aten het vroeger als jonge kinderen als bijgerecht bij rijst en soep. Nu serveer ik het als mijn kinderen ziek zijn ?.
Leuk dat het bijna hetzelfde recept is Sam! Jij geeft het weer door aan jouw kids en maken op deze manier ook weer herinneringen, mooi! 🙂