12,K
Milde broertje
Je kent ze vast wel, die lekker pittige eitjes: sambal goreng telor. Vandaag maken we een milde variant. Namelijk telor ketjap. Wat eigenlijk gewoon eieren in ketjapsaus betekent. Dus ben je niet zo van die hele hete eieren? Kies dan voor z’n mildere broertje. Minstens zo lekker!
19 reacties
Hoi, hoi, voorzichtig met een volk gaatjes in prikken niet te diep , dan kan de saus er lekker intrekken
Hai hai,
Met veel plezier al paar keer gemaakt en gegeten
Ik merkte toen ik bezig was ik geen potjes met tomatenpuree meer had (heb vaak de Turkse, altijd alle tomatenpuree eerst ontzuren)
Toen ben ik maar vreemd gegaan met een flinke kneep ketchup
Was niet verkeerd wellicht zelfs aanrader/uit te proberen
Groetjes Carolien
Hoi, kunnen de eitjes ook koud bij de nasi hap gegeten worden?? Ik krijg heel veel eters en ik verwacht dat mijn gaspitjes in gebruik zijn voor het opwarmen van de nasi (van smaakmenutie uiteraard)
Ja hoor, dat kan prima Jantien! Geniet ervan 🙂