5,4K
Het geheim
Rode kool met appel is nu typisch zo’n gerecht die eigenlijk het lekkerst smaakt als oma het maakt. Een hele uitdaging om die smaak dus te evenaren. Maar het is gelukt. Het geheim? Geduld, ontbijt- of peperkoek, kaneel en tussendoor proeven! Wat ons betreft geldt ook voor rode kool, hoe langer je hem stooft hoe lekkerder ‘ie wordt. Heerlijk bij stoofvlees en met frietjes. Of ouderwets met (extra) appelmoes en gekookte aardappeltjes!
19 reacties
Was heerlijk! Deed ‘m 6 uur in de slowcooker en perfect!!
Gemaakt met Kerstmis en het was heerlijk. Rode kool was ook mooi gebonden door de ontbijtkoek.
Weer een heerlijk recept van smaakmenutie. Hier in huis maar een liefhebber van rode kool . Daarom verdeeld in eenpersoons porties en in de diepvries gedaan. Erg makkelijk zo’n voorraadje.
Voor vanavond alvast klaar gemaakt. Net even geproefd super lekker 😋. Bedankt voor het recept
Weer zo’n heerlijk recept. 1 van de kleindochters wil altijd rode kool als ze komt eten. Tja dat wordt een pot of uit de diepvries. Maar dit is verleden tijd. Dit recept zal zeker vaker worden gemaakt. Er staat nog een bakje klaar voor onze kleindochter. Top!
Wat leuk dat jullie genoten hebben van ons recept! Vers is het allerlekkerste inderdaad 🙂
Heerlijk deze rode kool al 3 x gemaakt voor ons geen pot of diepvries meer.
Balsamico azijn gebruikt heerlijk