Kuchen
Quiche! Yes, dat gaan we vandaag maken. Totaal niet moeilijk en deze hartige taart kan zeker gezien worden als een volwaardige maaltijd. De verfranste naam is afgeleid van het Duitse kuchen. Er zijn tal van soorten quiches, waarvan ‘Lorraine‘ de bekendste is. Wij geven de quiche vandaag een Italiaanse twist; we maken hem namelijk met Parmaham en ricotta. Je kan de quiche warm eten, maar hij wordt ook wel afgekoeld opgediend. Bovendien lekker als lunch de volgende dag!
14 reacties
Hoiii, mag ik vragen wat voor maat quichevorm jullie gebruiken ?
Met vriendelijke groet,
Karin.
Ongeveer 26 cm Karin. Een springvorm kan je overigens ook gebruiken!
Wat voor room kan je nog meer gebruiken, lactose vrij?
Je zou het eventuele achterwege kunnen laten en anders een lactose vrije variant kiezen 🙂
Tim en Erik, wat een lekkere quiche!
We genieten wekelijks van jullie recepten.
Bedankt mannen😘
Kun je dit ook koud opdienen? En mag/hoelang moet ik het opwarmen als het afgekoeld is?
Yes! Zie het intro van dit recept 🙂 Ik zou de quiche een kwartiertje opwarmen ongeveer