In een handomdraai
Wie kent de potten Chicken Tonight niet? Nog steeds zijn ze populair en uiteraard ook heel erg makkelijk om te gebruiken als je weinig tijd hebt. Opwarmen en klaar. Maar het is natuurlijk veel lekkerder om het zelf te maken. En weet je wat het leuke is? Het is totaal niet moeilijk! Deze klassieker ontbrak nog op de website, dus tijd dat we het zelf gingen maken. In een handomdraai maak jij je eigen Chinese zoetzure saus. Lekker met wat witte rijst en een schijfje limoen.
9 reacties
Ik ben allergisch aan ananas. Is daar een oplossing voor?
Dan zouden wij kiezen voor perzik, ook lekker!
Inderdaad veel lekkerder dan uit een pot. Ik had nog een verse ananas staan, heb dat gebruikt ipv een blikje. Deze komt zeker ook weer vaker op het menu, bedankt.
Helemaal lekker als je verse ananas hebt gebruikt Ria! Fijn dat ons recept in de smaak viel 🙂
dit ga ik proberen
Heerlijk gerecht. Bijna net zo goed als de beste Chinees! Veel groente erIn gedaan. Top!
Wat een mooi compliment Sylvia! Fijn dat je ervan genoten hebt 🙂
Hoi,
Dit was zoooo lekker, ik dit zeker vaker maken net als jullie Indische gerechten.
Heb al diverse malen kleine rijst tafels gemaakt, elke keer met succes.
Dank jullie wel.
Leuk om te horen Martin! Fijn dat je van onze recepten geniet 🙂