Italiaanse twist
Zijn jullie ook zo gek op kipschnitzels? Je kan ze kant-en-klaar kopen bij de supermarkt. Maar veel leuker (en lekkerder) is het natuurlijk om ze zelf te maken. Het kost je hooguit 10 minuutjes extra werk. Vandaag maken we de schnitzels met een krokant Parmezaans jasje; oftewel kip Parmezaan. Net als wat we al eerder deden met deze kipnuggets. Daarnaast geven we een Italiaanse twist aan de schnitzel door deze te beleggen met mozzarella en te laten sudderen in tomatensaus. Heerlijk met spaghetti of een andere pasta. Of kies voor deze ovenschotel waar de pasta al in verwerkt is. Maar het kan ook uitstekend met rijst of aardappeltjes met een frisse salade.
6 reacties
Hoi hoi, makkelijk en zeer smakelijk gerecht. Ipv kipfilet kippedij genomen. Dankjewel voor jullie inspiratie elke week weer. Hans
Fijn dat het recept in de smaak viel Hans! En goed idee om kippendij te nemen, lekker hoor 🙂
jakkes, kant en klaar bij de supermarkt! koop bij een goede slager of poelier!
Absoluut waar! 🙂
Heb het gemaakt. met spaghetti Was erg lekker.
Wel kip bij de poelier gehaald.
Maken het zeker nog eens.
Groeten ton.
Nog lekkerder van de poelier Ton! Fijn dat het recept in de smaak viel 🙂