10,2K
Aziatisch tintje
Ben jij net als wij ook zo gek op quiche? We hebben wij er al een aantal gemaakt, maar nog geen Indische variant! En die mag natuurlijk niet ontbreken. Rijkelijk gevuld met gehakt, prei, taugé en komkommer. En lekker wat ketjap en sambal voor het Aziatische tintje. Heb je over, neem de volgende dag bij de lunch nog lekker een stukje! Eet het lekker met chilisaus en wat frisse stukjes komkommer of atjar ketimoen.
19 reacties
Om eerlijk te zijn vond ik de taart niet lekker. Deeg blind gebakken en gehakt uit laten lekken maar was nog steeds er vochtig. Deeg zompig. Geen pit ondanks de extra sambal die was toegevoegd. Zo zie je maar dat smaken erg verschillen.
Ohh ohh, wat heerlijk! Zelf nog een beetje extra’s in gedaan zoals djahe- en serehpoeder. Ketjap gecombineerd met oestersaus. Zowel warm als koud heel lekker.
Kan ik deze quiche ook in porties invriezen?
Lekker zeg, vooral je eigen draai aan geven inderdaad! Persoonlijk zouden wij een quiche niet invriezen, dat maakt ‘m niet lekkerder 😉
Ik maak veel van jullie gerechten. Deze quiche lijkt mij ook heerlijk. Kun je deze, en de andere quiches, ook een dag van te voren klaarmaken? En moeten ze dan opgewarmd worden? Lijkt mij heerlijk voor familie die komt eten.
Leuk om te horen Marjelle! Quiches kan je prima een dag van te voren maken en de volgende dag langzaam opwarmen, maar koud kan ook prima!
Vandaag gemaakt, en ondanks dat ik de bouillontablet er vergeten was in te doen, smaakte hij toch heerlijk! (Net als de rest van jullie recepten trouwens)
Weet je Erik, Ik maak elk recept wat jij door geeft, en ik maak het voor men familie en vrienden in Nederland en Israel en iedereen is er verslaafd aan. jij bent voor mij en mijn familie al over the world the best. veel liefs en dank, van Aukina Dokter een oma van 70jaar oud!
Wat een enorm leuk compliment, ik ben er stil van. Dankjewel 🙂 Geniet, samen met familie en vrienden, van alles dat je nog gaat maken!