13,1K
Gegarandeerd een succes
We maakten al eens eerder makkelijke Indische pasteitjes met gehakt en vandaag gaan we voor de variant met kip. Je maakt ze op bijna dezelfde manier. Alleen vervangen we het gehakt door kipfilet. Je kan ze makkelijk een dag van te voren maken en dan gewoon enkele minuten opwarmen in de oven op 180-200 graden als je ze serveert. Eet ze lekker met wat chilisaus of sambal als je van spicy houdt. Gegarandeerd een succes!
37 reacties
Vrijdag 9 november ga ik Indische kippastei maken .
Mmm lekker Gerda! Veel kook- en eetplezier! Groet, Tim- SmaakMenutie
Proberen
Vandaag de Indische pasteitjes gemaakt, veel te veel voor mij alleen, dus nog wat naar de buurtjes gebracht. Het was een succes!!
Een heerlijk en makkelijk recept, waar je zeker mee scoort!! Dank je wel!
Vanmiddag ga ik jullie recept van de Indische pasteitjes gebruiken om ze te maken. \
Als ik de bijbehorende foto zie krijg ik al trek!!
Mmm wat lekker! Vielen ze in de smaak? 😀
Hoii morgen ga ik de indische pasteitjes maken???? ben benieuwd! Groetjes Caroline uit maastricht.
Lekker Caroline! Geniet ervan 🙂
Ik wil de pasteitjes vandaag (zaterdag) maken. Kan ik ze dan morgen afbakken?
Hoi Ingrid, je kan ze het beste vandaag bakken en morgen 5 minuutjes in de oven opwarmen. Dan smaken ze nog uitstekend! Veel plezier 🙂 Groet, Erik- SmaakMenutie
Vandaag je pasteitjes gemaakt. Ze waren op voordat ik er erg in had. Echt erg lekker.
Haha dat is goed om te horen, bedankt voor het compliment! 🙂
Zojuist de pasteitjes gemaakt, het restant was al heerlijk! Zo de pastei zelf proeven
Leuk om te horen Lex, fijn dat ze in de smaak vielen! 🙂
Ik wil ze ook graag gaan maken komende week. Nu is mijn vraag, als ik ze gebakken heb kan ik ze dan ook invriezen. We zijn maar met zijn 2e en dan hebben we aan het recept veel te veel.
Ik denk dat dat wel kan Gerda! Laat ze dan wel rustig ontdooien voor je ze opnieuw opwarmt. Geniet ervan!
Zou het dan niet beter zijn om de pasteitjes ongebakken in te vriezen? Iemand ervaring opgedaan? Ik zal het testen met een gebakken en een ongebakken pasteitje.
Wat is soe_oen ?
Waar verkopen ze het?
Is het vervangbaar ?
Hoi Jacolien, soe-oen (ook wel vermicelli genoemd), is gemaakt van mungbonen (basis van taugé). Het is gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt!
Deze met oudjaar gemaakt ipv worstenbroodjes. Ze waren heerlijk.
Ook lekker Marleen! Fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
vandaag gemaakt en smaakte perfect, dus voor herhaling vatbaar.
Ik heb alleen kipkruiden op de kip gedaan en ik had nog een lente ui en heb deze met
de wortel erbij gedaan en wat maanzaad bij het afbakken..
Klinkt goed Jan! Fijn dat de smaak goed was 🙂
Vandaag gezien en vandaag gemaakt. Gelijk recept verdubbeld wat pasteitjes altijd leuk om uit te delen.. Ze zijn heerlijk!!
Leuk dat je er meteen mee aan de slag bent gegaan Naomi, lekker! Fijn dat ze in de smaak vielen. En ideaal om uit te delen inderdaad 🙂
Wederom een succes recept van jullie! 😋
Leuk om te horen Judy, bedankt voor je berichtje! 🙂
Wat een fijn recept, dank jullie wel. Goed te volgen ook, ook door mijn zoontje (van 12) die dit vanmiddag maakte. Het was heerlijk! (We hebbe n alleen wat meer sambal gebruikt dan aangegeven(3 eetlepels)
Eerder jullie kip variant gemaakt en echt een succes. Vandaag gemaakt met tonijn ipv kip, en wat kleine aanpassingen in het recept. Ook Heerlijk!!
Ik wil deze in grote hoeveelheden maken, kan ik ze dan ongebakken invriezen als ik verse bladerdeeg neem?
Je moet ze wel eerst afbakken Celine voordat je ze invriest!
ik wil deze voor iemand maken maar die wilt geen suiker ,kan ik de suiker eruit laten?
Ik zou dan gula djawa gebruiken en anders achterwege laten. Of gebruik een zoetstof!
Al met menig recept van jullie goed gescoord bij vrienden en familie 😊
Deze wil ik ook graag gaan maken maar nou vroeg ik me af of ik dit ook met plakjes hartige taart deeg kan maken?
Leuk om te horen Nelleke! Ik zou bladerdeeg gebruiken maar als dat niet voor handen is dan kan hartig taartdeeg ook hoor 🙂
Echt heerlijk! Mijn familie vinden ze heel lekker. Wel nog een vraagje: zou je ze ook vegetarisch kunnen maken? Zo ja, wat zou je er dan in plaats van de kip kunnen doen?
Dan zouden wij kiezen voor een vegetarische variant van de kip!