14,2K
Gegarandeerd succes
We maakten al eens eerder makkelijke Indische pasteitjes met gehakt en vandaag gaan we voor de variant met kip. Je maakt ze op bijna dezelfde manier. Alleen vervangen we het gehakt door kipfilet. Je kan ze makkelijk een dag van te voren maken en dan gewoon enkele minuten opwarmen in de oven op 180-200 graden als je ze serveert. Eet ze lekker met wat chilisaus of sambal als je van spicy houdt. Gegarandeerd een succes!
42 reacties
Wat een fantastische website hebben jullie! Ik hoef nooit meer naar de Toko dankzij jullie fantastische recepten. Vraagje, ik ben gek op de pittige aubergine smoor, weet de naam helaas niet maar wellicht weten jullie t receptje?🥰
Bedankt voor het compliment Abby! Bedoel je dan smoor terong? Die hebben we nog niet op de website staan, maar staat zeker op het lijstje!
Ja die bedoel ik!😍 ik wacht geduldig en ondertussen geniet ik van alle andere recepten🥰
Aiii heb verkeerde bladerdeeg gebruikt. Whahaha. Wist ik veel… Hoe heet die bladerdeeg die jij gebruikt? Ik neem aan dat je die vermecelli nadat het is gekookt en koud is afgespoeld droogdept met een keukenpapier en in stukjes snijdt?
Wij gebruiken bladerdeeg uit de diepvries, merk maakt niet zoveel uit! En de soe-oen moet je inderdaad goed uit laten lekker, in stukjes snijden mag hoeft niet.
Echt heerlijk! Mijn familie vinden ze heel lekker. Wel nog een vraagje: zou je ze ook vegetarisch kunnen maken? Zo ja, wat zou je er dan in plaats van de kip kunnen doen?
Dan zouden wij kiezen voor een vegetarische variant van de kip!
Al met menig recept van jullie goed gescoord bij vrienden en familie 😊
Deze wil ik ook graag gaan maken maar nou vroeg ik me af of ik dit ook met plakjes hartige taart deeg kan maken?
Leuk om te horen Nelleke! Ik zou bladerdeeg gebruiken maar als dat niet voor handen is dan kan hartig taartdeeg ook hoor 🙂