Lekker fris
Deze Griekse salade is super lekker bij kruidige vleesgerechten als kipgyros of een pita kipshoarma. Maar kan bijvoorbeeld ook heel goed bij de barbecue. Zelf heb ik deze salade met de lunch klaar gemaakt. Mogelijkheden genoeg dus! 🙂
Deze Griekse salade is super lekker bij kruidige vleesgerechten als kipgyros of een pita kipshoarma. Maar kan bijvoorbeeld ook heel goed bij de barbecue. Zelf heb ik deze salade met de lunch klaar gemaakt. Mogelijkheden genoeg dus! 🙂
200 g cherry tomaten
100 g feta kaas
50 g zwarte olijven
2 kleine komkommers
1/2 rode ui
1/2 limoen (sap)
5 el olijfolie (30 ml)
1 tl gedroogde oregano
Wij zijn Tim & Erik van SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers. Kortom, jouw dagelijkse menutie! Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Klik dan hier.
4 reacties
Eet smakelijk
Heerlijke salade.. zeker met dit weer..☀️👍🏼
Ja, een echte simpele Griekse salade. Allen begrijp ik de hoeveelheid olijfolie niet die jullie opgeven. Vijf eetlepels is 5×15=75 ml olijfolie. Dat kan nooit de bedoeling zijn. De 30 ml die er tussen haakjes achter staan komt volgens mij veel dichter bij wat jullie bedoelen. Misschien wat meer duidelijkheid in jullie recepten wat jullie bedoelen met een eetlepel?
Hi Joep, klopt het moet 30 ml zijn. Doe het vooral een beetje met gevoel 🙂