Oud-Hollands
Hebben jullie dat ook? Zodra het weer donkerder en kouder wordt hebben wij weer zin in stoofvlees. Ditmaal maken we Oud-Hollands draadjesvlees; ook wel sudderlapjes of suddervlees genoemd. Een echte klassieker die menigeen vast wel eens gegeten heeft bij (groot)moeder. Erg lekker met frietjes en bijvoorbeeld rode kool of stoofpeertjes. En dit recept is zo simpel en smaakvol dat echt iedereen het kan maken. Het enige wat je nodig hebt is een klein beetje geduld. Want je moet het wel echt lekker lang laten sudderen, totdat het helemaal uit elkaar valt op je bord en smelt in je mond. Aan de slag!
44 reacties
Oh wat hebben we hiervan genoten!! Exact het recept gevolgd en het vlees was zo mals en heerlijk van smaak!
Ik heb het in de slowcooker gemaakt. De dubbele hoeveelheid. De hoeveelheid wijn en bouillon hoef je niet te verdubbelen maar gewoon aanvullen tot het vlees net onder staat.
De uien zijn iets langer aangebraden met een grooooote lepel appelstroop. Bij het zeven van de jus niet vergeten het residu in de zeef goed uit te drukken. Dit is namelijk erg smaakvol.
Eet smakelijk. Wij hebben genoten.
Gemaakt! Precies aan recept gehouden,was heel lekker