7,K
Lekker doordeweeks maaltje
Dit is toch zo ontzettend lekker! Een ‘lekker Indisch doordeweeks maaltje’ noemt mijn tante dit. Oftewel, niet te veel werk. Want ja, sommige Indische gerechten kosten nou eenmaal wat meer tijd. Dit gerecht heeft alles, lekker veel groenten, gezonde vis én… atjar! Die we overigens al eens zelf maakten (ketimoen en tjampoer). Oja en niet onbelangrijk; klaar in een half uurtje!
8 reacties
Hallo, gaan de groenten ook nog in de oven als dit over de kabeljauw ligt. Lijkt me heerlijk. Gr.Els
Hoi Els, het kan wel maar hoeft niet!
Wat een overheerlijk recept. Vanochtend gelezen en zojuist gegeten. Het leuke was dat ik alles in huis had, de peper, paprika en sereh bewaar ik in de vriezer, handig. Ik maakte het met grote garnalen en tilapia, ook uit de vriezer. De vis sneed ik in stukken en heb ik samen met de garnalen even door een eiwit gehaald en daarna gebakken in olie. Verder het recept gevolgd, dit eten we binnenkort weer, heerlijk! Dank jullie wel!
Fijn dat je ervan genoten hebt Nanda! En lekker die combinatie van garnalen met tilapia, goed idee 🙂
Ohhh, wat was dit heerlijk. 🤪
Die geur,🥰 of ik thuis was bij mijn mammie ❤
Zo blij met jullie. Bepaalde gerechten kan ik niet meer aan mijn mammie vragen.
Maar dat is nu opgelost.
Thanks
Moet de sereh er uitgehaald worden?
Ja klopt, de sereh moet je verwijderen. Ik heb het voor de duidelijkheid ook in de tekst vermeld!
Was heerlijk vandaag met nasi gegeten de vis smaakt heerlijk bij de atjar