7,1K
Meer pit
Toevallig hadden wij nog chorizo worst over en wat is er nou lekkerder dan dit als basis te gebruiken voor je Bolognese saus! Hierdoor krijgt je saus net wat meer pit. Tevens gebruiken we goede buffelmozzarella. En dat doen we niet door de saus, nee we leggen het er los op, zodat het mooi smelt en het zijn eigen pure smaak behoudt. Buon appetito!
10 reacties
Dit recept heb ik al verschillende keren gemaakt en is een van onze favorieten! Echt een heerlijk gerecht!
Hi Letty, wat leuk om te horen! Fijn dat deze versie van de Bolognese in de smaak valt 🙂 Groet, team SmaakMenutie
Echt een heerlijk recept! Ik laat alleen het bouillonblokje weg omdat ik het dan te zout vind.
Zelfs de kinderen eten nu heerlijk mee, thnx!!
Fijn dat ons recept bij iedereen in de smaak valt Kirsten! En uiteraard graag gedaan 🙂
Vorige week deze pasta gemaakt (ook voor het eerst zelf verse pasta gemaakt, hebben jullie daar ook een lekker recept voor?). De chorizo vermalen en mengen door het gehakt, njammie! We hebben er alle 4 van gesmuld.
Leuk om te horen Tina! Fijn dat iedereen ervan gesmuld heeft. Wij hebben nog geen recept op de website staan voor verse pasta, maar staat op ons lijstje! 🙂
Vanavond gegeten. Heerlijk! (Maar de volgende keer óf een half bouillonblokje of geen…) Deze houden we er in😋💋
Leuk te horen Anja, fijn dat je ervan genoten hebt! 🙂
Wauw!!! Dit was echt HEERLIJK!! Jullie hebben er een paar fans bij!!
Weer een fantastisch lekker recept! Bedankt hiervoor.