Dit kan iedereen
Deze heerlijke varkenshaas met katenspek en champignonroomsaus kan echt iedereen maken. Dit feestelijke ovengerecht zal het bovendien goed doen tijdens de feestdagen. Ook als je veel gasten hebt is dit gerecht een uitkomst. Makkelijk, snel en uitermate smaakvol. De varkenshaas bestrijken we met grove mosterd en vervolgens omwikkelen het met katenspek. Samen met de champignonroomsaus laten we het vervolgens verder garen in de oven. Serveer met groenten, frietjes of bijvoorbeeld aardappeltjes met rozemarijn en klaar!
14 reacties
Vanavond jullie varkenshaas met spek en champignonroomsaus gemaakt, aangevuld met sperzieboontjes en gebakken aardappeltjes en natuurlijk ook genuttigd. Onze waardering een dikke 9. HEERLIJK!!!!
Zo dat is een heel groot compliment, dankjewel! Leuk om te horen. Fijn dat ons recept in de smaak viel Mieke 🙂
Heute für uns beide gekocht mit Pellkartoffeln und Rosenkohl,volles Lob von mein Freundin. echt lecker
Vielen dank Mart! Wir freuen uns, dass alles gut geschmeckt hat 🙂
Heerlijk gerecht! Vandaag op Tweede Kerstdag gegeten en het viel zeer goed in de smaak
Leuk om te horen Henrike, fijn dat iedereen ervan gesmuld heeft 🙂
Vandaag gemaakt, het was super. Lekker!!!
En makkelijk te maken.
Leuk te horen Ellen! Fijn dat het recept in de smaak viel 🙂
Mijn gasten en ik hebben ontzettend genoten van deze manier van varkenshaas bereiden. Ik ga het zeker nogmaals maken. Tineke
Op eerste kerstdag gemaakt en gegeten. Heel lekker hoor. Gasten hebben genoten.
Hoi, kan ik dit ook ‘s morgens (kerstdag)voorbereiden en dan ‘s avonds in oven doen als de gasten komen?
De saus kan wel, maar het vlees droogt dan uit. Het lekkerst is dus op het moment zelf het vlees bereiden en de saus kan later toegevoegd worden en dan samen de oven in 🙂
Wat een heerlijk recept we hebben heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar.
Dank U voor het recept.
Vorige week dit gerecht gemaakt, wat was dit goddelijk zeg, makkelijk te maken ook.👍🏻