Home Bijgerechten Aardappeltjes met rozemarijn uit de oven

Aardappeltjes met rozemarijn uit de oven

door SmaakMenutie
Aardappeltjes met rozemarijn uit de oven

Zo gepiept!

Ben je het beu om altijd maar aardappels te koken? Maak dan eens deze heerlijke aardappeltjes met een takjes rozemarijn uit de oven! Super easy en gepiept in een half uurtje 😉 Daarnaast gaat je keuken ook nog eens heel lekker ruiken! Als je de oven toch aan hebt staan, maak er dan bijvoorbeeld lekker wat (vergeten) groenten uit de oven bij. En als kers op de taart een waanzinnig lekkere biefstuk. Om je tanden in te zetten zo lekker! Mmmm

Aardappeltjes met rozemarijn uit de oven

Aardappeltjes met rozemarijn uit de oven

Print dit recept
Personen: 2 Bereidingstijd:
Beoordeling 3.9/5
( 11 keer gestemd )

Ingrediënten

Zakje aardappelpartjes met schil (of verse aardappelen)
3 tenen knoflook
Verse rozemarijn
Verse tijm (optioneel)
Zeezout
Olijfolie

Zo maak je het

  • Verwarm de (hetelucht) oven voor op 200 graden.
  • Doe de aardappelpartjes in een ovenschaal en besprenkel ruim met olijfolie. Mix met je handen alle aardappelpartjes zodat ze bedekt zijn met olijfolie. Uiteraard kan je ook verse aardappels gebruiken.
  • Plaats 3 hele knoflookteentjes tussen de aardappeltjes en knip wat verse rozemarijn en tijm over de ovenschaal.
  • Doe wat (grof) zeezout over de aardappeltjes en plaats circa 25-30 minuten in de oven. Schud halverwege even door elkaar.
  • Verwijder voor het opdienen de knoflook, rozemarijn en tijm.

Aardappeltjes rozemarijn ovenAardappeltjes met rozemarijn uit de ovenAardappeltjes rozemarijn

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram, Facebook of Twitter met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!