10,8K
Favoriet
Nu het buiten wat kouder is, vinden wij ovenschotels heerlijk! Daarnaast zijn ze vaak makkelijk te maken, dus ideaal voor een doordeweekse dag. Vandaag maken we een van onze favorieten: zuurkoolschotel met gehakt en spekjes. Uiteraard maken we er romige aardappelpuree bij en mengen er een mosterdsausje door en stukjes appel. En zo zie je, in drie kwartier tover jij een heerlijke ovenschotel op tafel waar iedereen van zal smullen! Mmmm
25 reacties
Het gerecht smaakte heerlijk maar vonden wij iets te droog. Hoe kunnen we dit voorkomen?
Je kan de aardappelpuree iets romiger maken door toevoeging van roomboter en/of warme melk
Dit gerecht staat vanavond voor de tweede keer bij ons op tafel. Heerlijk! Ik heb overigens het gehakt op smaak gebracht met paprikapoeder en er zit geraspte kaas als topping op onze schotel. Ook erg lekker moet ik zeggen. 😁
Echt de beste die ik ook gegeten heb! Zuur van de kool, zoet van de appel, zout van het vlees, heerlijk!
Ik heb redelijk was van de zuurkoolmix over….kan ik dat invriezen zodat ik er alleen nog maar aardappelpuree hoef bij te maken?
Ja ik denk het wel hoor!
Wij vonden het lekker,prima gerecht!