Favoriet
Nu het buiten wat kouder is, vinden wij ovenschotels heerlijk! Daarnaast zijn ze vaak makkelijk te maken, dus ideaal voor een doordeweekse dag. Vandaag maken we een van onze favorieten: zuurkoolschotel met gehakt en spekjes. Uiteraard maken we er romige aardappelpuree bij en mengen er een mosterdsausje door en stukjes appel. En zo zie je, in drie kwartier tover jij een heerlijke ovenschotel op tafel waar iedereen van zal smullen! Mmmm
17 reacties
lekker hoor
Fijn dat het in de smaak viel Reinhard!
Gisteren nog een keer gegeten! Echt top! Heerlijk veel smaken in deze zuurkoolschotel!
Maar nog een vraagje, ik zou het super vinden als er een kookboek van jullie uit zou komen! Gaat dat nog gebeuren?
Groetjes, Letty
Leuk om te horen Letty! Haha, ja dat zouden wij zelf ook wel heel leuk vinden uiteraard. Wellicht in de toekomst? Ik hoop het! 🙂
Vandaag gegeten. Wat een heerlijk recept weer??
Dat vinden we heel leuk om te horen Elly, fijn! 🙂
Heerlijk gegeten, mocht van ons wel iets pittiger. Met 3 personen schoon op, maar een “ontplofte keuken” ? nadien
Haha dat horen we graag Rianne! 😀 Volgende keer zou je er eventueel ook wat grove mosterd bij kunnen serveren
Lekker recept, alleen wel wat flauw van smaak. Volgende keer doen we er wat extra kruiden in.
Zeker doen Linda, vooral op smaak brengen naar je eigen smaak! 🙂
Ik laat de zuurkool niet uitlekken maar doe het in een stoompan met de aardappelen onderin de pan, koken met wat water en witte wijn(met eventueel een stukje zuurkoolspek). Smaak is dan heerlijk!
Lekker Miranda! 🙂
Dit gemaakt met als variatie een paprika en 2 augurken, gesnipperd en meegebakken met het gehakt, lekker hoor!
Lekkere variatie zeg, goed idee Te!
Zou dit gerecht nog lekker zijn nadat je het hebt ingevroren?
Ja kan wel hoor Ilse, laten ontdooien en langzaam weer verwarmen! 🙂
Mijn man is niet zo gek op zuurkool, maar toen ik dit voorzette, zei hij wat is dit lekker.
Dit komt zeker vaker op tafel.
Heb al veel recepten gemaakt van jullie, ben echt fan😁