9,4K
Lekker romig
Deze pasta met spekjes en prei is ideaal voor een drukke doordeweekse dag. Je zet ‘m namelijk zo op tafel. Het doet je misschien een beetje denken aan spaghetti carbonara. Maar in plaats van pancetta gebruiken we gerookte spekjes en voor de pecorino nemen we Parmezaanse kaas. Daarnaast voegen we 2 preien toe die het geheel van de nodige groenten voorzien. De geklutste eieren zorgen net als in de carbonara voor een extra romige pasta. Serveer met een frisse salade!
16 reacties
Het was heerlijk. We hebben 100 gram spaghetti gebruikt (geen grote pasta eters) In plaats van spekblokjes hebben we kalkoenreepjes gebruikt.
Tevens een scheut vodka (intensievere smaak) erin gedaan en een heel groente bouillonblokje gebruikt. Voor herhaling vatbaar!
Heeeeerlijk, zelfs met 160 gr pasta ( kleine eters haha)
Gisteren dit gerecht gemaakt. Echt super makkelijk en echt lekker. Ik heb tagliatelli gebruikt als spaghetti en per ongeluk een scheut rode ipv witte wijn erin gedaan. Smaakte heerlijk!!!!
Nee, maar je zou het wel kunnen proberen hoor!
Vandaag dit gerecht gemaakt, het was lekker en absoluut niet zout, ik heb zelfs de spaghetti gekookt in gezouten water. Smaken verschillen natuurlijk, ik hou nu eenmaal niet van flauw eten. Bedankt voor deze klassieker.