Amerikaanse comfort food
Dit waanzinnig lekkere broodje uit Amerika moet je echt een keer geproefd hebben! Bedacht door ene Joe uit Iowa die het gehakt ‘sloppy’ maakte door er tomatensaus doorheen te roeren. Het lijkt een beetje op de Bolognesesaus die je bij de pasta maakt, maar dan op een wit zacht bolletje! Super lekker, super makkelijk en klaar in een half uurtje 🙂
6 reacties
Vrijdag Sloppy Joe gemaakt wat een heerlijk recept niet alleen om te maken maar ook om te eten hebben er echt van zitten genieten.
Fijn dat het in de smaak viel Cor!
He mannen, was lekker! Heb olie voor het gehakt weggelaten en 2 lepels ketchup vervangen voor bbq saus
Leuk om te horen Dennis, fijn dat de sloppy joe in de smaak viel 🙂 Thanks voor je berichtje!
Maak dit al jaren, sinds de film the parent trap, m’n dochters zijn er dol op, vragen erom als ze komen eten 😊 wat betreft de manier van eten, ik snijd de kadetjes open zoals n pita, doe er ook wat fijngesneden ijsbergsla bij, soms n plakje kaas, en dan eten zoals n broodje shoarma, met 2 handen 😉
Nou wat leuk dat je de sloppy joe al kende Esterella! Lekker inderdaad ook in een pita 🙂