6,1K
Krokante lekkernij
Eerder maakten we al deze heerlijke klassieke flammkuchen met ui en spekjes. En gezien de enthousiaste reacties van onze lezers op deze krokante lekkernij, konden meerdere versies natuurlijk niet uitblijven. Vandaag maken we een net zo’n makkelijke versie, maar dan met rauwe ham en feta. Super easy en super lekker! Mocht je een pizzasteen voor de bbq hebben, gebruik deze dan zeker. Houd er dan wel rekening mee om de baktijd aan te passen. En anders schuif je hem gewoon in de (hetelucht)oven.
5 reacties
Ik kon geen rauwe ham vinden en heb achterham meegenomen. Zal ik die gewoon mee bakken?
Het is lekkerder met rauwe ham (wat zouter), maar kan in principe wel hoor! 🙂
Wat kan ik gebruiken als vervanger voor het flammkuchendeeg. Die verkopen ze niet hier in Spanje… bladerdeeg, empanadadeeg of pizzadeeg zijn de keuzes die ik hier heb (en filodeeg maar dat lijkt mij niet geschikt)
Dan zou ik voor pizzadeeg kiezen (dat komt het dichtst in de buurt). Succes en geniet ervan!
Top…dank je…ga ik proberen….