Lekker én makkelijk
Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn moeder deze winterse rode kool ovenschotel met gehakt maakte vroeger. Meestal als ze geen inspiratie had. ‘Lekker én makkelijk’ zei ze altijd. En dat is precies wat deze rodekool schotel is. Uiteraard met frisse stukjes appel en afgemaakt met een krokant korstje van (belegen) kaas. Sowieso ben ik dol op ovenschotels, ze zijn altijd vrij eenvoudig te maken en als het buiten koud is warm je er altijd heerlijk van op. Datzelfde doet overigens ook deze rode kool stamppot.
4 reacties
Super lekker 😋 ik heb ipv appel deze keer peer gebruikt en ipv geraspte kaas verkruimelde roquefort en gehakte walnoten.
Toppertje 👍
Look like super yummy. I Will trý this recipe . Thanks for sharing it.
Goedemorgen, koken jullie de rode kool eerst gaar? of hebben jullie gare kool?
Nee hoor Linda, het is al voorgekookte rode kool uit een pakje (check de koopknop onder de ingrediënten).