14,2K
Gegarandeerd succes
We maakten al eens eerder makkelijke Indische pasteitjes met gehakt en vandaag gaan we voor de variant met kip. Je maakt ze op bijna dezelfde manier. Alleen vervangen we het gehakt door kipfilet. Je kan ze makkelijk een dag van te voren maken en dan gewoon enkele minuten opwarmen in de oven op 180-200 graden als je ze serveert. Eet ze lekker met wat chilisaus of sambal als je van spicy houdt. Gegarandeerd een succes!
42 reacties
ik wil deze voor iemand maken maar die wilt geen suiker ,kan ik de suiker eruit laten?
Ik zou dan gula djawa gebruiken en anders achterwege laten. Of gebruik een zoetstof!
Ik wil deze in grote hoeveelheden maken, kan ik ze dan ongebakken invriezen als ik verse bladerdeeg neem?
Je moet ze wel eerst afbakken Celine voordat je ze invriest!
Wat een fijn recept, dank jullie wel. Goed te volgen ook, ook door mijn zoontje (van 12) die dit vanmiddag maakte. Het was heerlijk! (We hebbe n alleen wat meer sambal gebruikt dan aangegeven(3 eetlepels)
Eerder jullie kip variant gemaakt en echt een succes. Vandaag gemaakt met tonijn ipv kip, en wat kleine aanpassingen in het recept. Ook Heerlijk!!
Wederom een succes recept van jullie! 😋
Leuk om te horen Judy, bedankt voor je berichtje! 🙂
Vandaag gezien en vandaag gemaakt. Gelijk recept verdubbeld wat pasteitjes altijd leuk om uit te delen.. Ze zijn heerlijk!!
Leuk dat je er meteen mee aan de slag bent gegaan Naomi, lekker! Fijn dat ze in de smaak vielen. En ideaal om uit te delen inderdaad 🙂