14,2K
Gegarandeerd succes
We maakten al eens eerder makkelijke Indische pasteitjes met gehakt en vandaag gaan we voor de variant met kip. Je maakt ze op bijna dezelfde manier. Alleen vervangen we het gehakt door kipfilet. Je kan ze makkelijk een dag van te voren maken en dan gewoon enkele minuten opwarmen in de oven op 180-200 graden als je ze serveert. Eet ze lekker met wat chilisaus of sambal als je van spicy houdt. Gegarandeerd een succes!
42 reacties
vandaag gemaakt en smaakte perfect, dus voor herhaling vatbaar.
Ik heb alleen kipkruiden op de kip gedaan en ik had nog een lente ui en heb deze met
de wortel erbij gedaan en wat maanzaad bij het afbakken..
Klinkt goed Jan! Fijn dat de smaak goed was 🙂
Deze met oudjaar gemaakt ipv worstenbroodjes. Ze waren heerlijk.
Ook lekker Marleen! Fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
Wat is soe_oen ?
Waar verkopen ze het?
Is het vervangbaar ?
Hoi Jacolien, soe-oen (ook wel vermicelli genoemd), is gemaakt van mungbonen (basis van taugé). Het is gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt!
Ik wil ze ook graag gaan maken komende week. Nu is mijn vraag, als ik ze gebakken heb kan ik ze dan ook invriezen. We zijn maar met zijn 2e en dan hebben we aan het recept veel te veel.
Ik denk dat dat wel kan Gerda! Laat ze dan wel rustig ontdooien voor je ze opnieuw opwarmt. Geniet ervan!
Zou het dan niet beter zijn om de pasteitjes ongebakken in te vriezen? Iemand ervaring opgedaan? Ik zal het testen met een gebakken en een ongebakken pasteitje.
Zojuist de pasteitjes gemaakt, het restant was al heerlijk! Zo de pastei zelf proeven
Leuk om te horen Lex, fijn dat ze in de smaak vielen! 🙂