14,2K
Gegarandeerd succes
We maakten al eens eerder makkelijke Indische pasteitjes met gehakt en vandaag gaan we voor de variant met kip. Je maakt ze op bijna dezelfde manier. Alleen vervangen we het gehakt door kipfilet. Je kan ze makkelijk een dag van te voren maken en dan gewoon enkele minuten opwarmen in de oven op 180-200 graden als je ze serveert. Eet ze lekker met wat chilisaus of sambal als je van spicy houdt. Gegarandeerd een succes!
42 reacties
Vandaag je pasteitjes gemaakt. Ze waren op voordat ik er erg in had. Echt erg lekker.
Haha dat is goed om te horen, bedankt voor het compliment! 🙂
Ik wil de pasteitjes vandaag (zaterdag) maken. Kan ik ze dan morgen afbakken?
Hoi Ingrid, je kan ze het beste vandaag bakken en morgen 5 minuutjes in de oven opwarmen. Dan smaken ze nog uitstekend! Veel plezier 🙂 Groet, Erik- SmaakMenutie
Vanmiddag ga ik jullie recept van de Indische pasteitjes gebruiken om ze te maken. \
Als ik de bijbehorende foto zie krijg ik al trek!!
Mmm wat lekker! Vielen ze in de smaak? 😀
Hoii morgen ga ik de indische pasteitjes maken???? ben benieuwd! Groetjes Caroline uit maastricht.
Lekker Caroline! Geniet ervan 🙂
Proberen
Vandaag de Indische pasteitjes gemaakt, veel te veel voor mij alleen, dus nog wat naar de buurtjes gebracht. Het was een succes!!
Een heerlijk en makkelijk recept, waar je zeker mee scoort!! Dank je wel!
Vrijdag 9 november ga ik Indische kippastei maken .
Mmm lekker Gerda! Veel kook- en eetplezier! Groet, Tim- SmaakMenutie