5,5K
Kidsproof
Vandaag maken we de mini variant van onze Indische saucijzenbroodjes. Aan het recept hebben we nauwelijks iets veranderd, behalve dat de knoflook(poeder) optioneel is. Dat maakt ze helemaal ‘kidsproof‘. Met onderstaande hoeveelheden maak je ongeveer 25 stuks. Serveer met grove mosterd of voor extra pit met sambal.
50 reacties
Hi
Ten eerste jullie recepten zijn altijd een feestje voor ons 💪
Vraag kan je dit recept ook met filodeeg maken ?
Mvg Bri
Fijn dat jullie zo genieten van onze recepten Brigitte, leuk! Ja je moet het wel met filodeeg kunnen maken hoor 🙂
Ik weet niet meer voor welk recept ik kwam, ik geloof de stroganoff maar deze staan nu vast in de oven, kreeg teveel honger, 🙂 nog 5 minuten.
Deze vandaag voor het eerst gemaakt, vast voor de brunch van morgen, dit is een blijvertje, wat zijn ze lekker! Was al groot fan van jullie recepten en dat is nog meer geworden!
Julie hebben fantastische recepten.
Heb er al Verschillende geprobeerd. Chapea!!
Bedankt voor het compliment Marjo! Fijn dat onze recepten in de smaak vallen 🙂
Wat een heerlijk recepten en makkelijk
Deze maand verjaardagen.ga ze zeker maken
Terima kashi
Leuk Sylvia! Ze zijn inderdaad ideaal als verjaardags/borrelhapje 🙂 Geniet ervan en veel plezier!
Wat een lekker recept! Ga ik zeker maken. Ziet er niet moeilijk uit in het filmpje.. 🤗
Leuk Astrid, veel plezier en geniet ervan!
Goedemorgen,
Ik was van plan om edd de sausijsjes te maken, maar strijk je ook nog eigeel erboven op voordat ze de oven ingaan?
Yes! Zie bereidingswijze 🙂
Zoals bijna al jullie recepten is ook dit een voltreffer. Ze zijn heerlijk!!
Leuk om te horen Mike, fijn dat onze recepten in de smaak vallen! Bedankt voor het compliment 🙂
net gisteren gemaakt: heerlijk 😋
Leuk om te horen Ineke, fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
Gemaakt en ze zijn super lekker!
Fijn Sonja! 🙂
Heerlijk heren!! Het was weer om te smullen.
Fijn dat ze in de smaak vielen Mark, dat horen we graag! 🙂
oh heerlijk kleine hapjes ga ze een keer maken
Leuk Hermien! Laat je weten of ze in de smaak vielen? 🙂
Heb het recept van deze gehaktvulling gebruikt in uitgehold afbakstokbrood. Was groot succes! Ik heb al veel recepten van jullie gemaakt en ze waren allemaal even lekker en – niet onbelangrijk – de hoeveelheden kloppen ook in de recepten en de beschrijvingen zijn helder. Maar weer bedankt!
Oeh wat lekker Petra! Goed idee ook 🙂 Fijn dat onze recepten in de smaak vallen, leuk te horen!
Vandaag gemaakt. Ben lerend in het koken (single parent). Miste een beetje hartigheid, maar dat kwam wellicht omdat ik sambal badjak gebruikte ipv oelek. Wellicht klein mespunt chilipoeder, klein snufje vetsin ? De smaak zelf was echt erg goed !
Zeker een blijvertje !
Leuk dat je aan het leren bent Bas! Als je pittiger wil zou ik inderdaad oelek gebruiken ipv badjak. Fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
misschien een keer een idee met rundergehakt of pulled chicken kan dat ook ?
dit recept gaat ik zeker een keer proberen en nog beter dan met een verjaardag
Rundergehakt zou kunnen maar dan worden ze wel wat droger. Pulled chicken lijkt ons heerlijk maar het zal er dan wel tussenuit vallen…
1e paasdag gemaakt als snack vooraf, had alleen de nootmuskaat alleen weggelaten omdat ik daar niet van hou. Super lekker, en hee makkelijk te maken.
Leuk dat je ze met Pasen gemaakt hebt Evelyne! 🙂
De oven warmte 180/190 is dat hete lucht of boven en onder warmte?
Hetelucht!
De lekkerste die ik ooit gemaakt hebt.
Super dank je wel.
Leuk te horen Rens! Fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
Super heerlijk.
Zal het vaker maken .
Bedankt
Leuk Roos, fijn dat ze in de smaak vielen! 🙂
Hallo mannen, sinds enige tijd volg ik jullie op Instagram en zie heerlijke gerechten voorbij komen. Gisteren heb ik voor het eerst wat gerechtjes voor bij de borrel gemaakt waaronder deze Indische saucijzenbroodjes en de gehaktballetjes in ketjap saus. Beide waren en groot succes en één van mijn goede voornemens voor 2022 is dat ik zeker gebruik ga maken van jullie heerlijke website.
Kan ik ze ook een dag van te voren maken , ik de koelkast bewaren en de volgende dag opwarmen?
Jazeker Marielle! De volgende dag langzaam even opwarmen en ze smaken net zo lekker 🙂
Echt TE lekker 🙂 scheutje hot maggi voor wat extra pit en zout, zalig!
leuk recept! ik heb alleen een groot vel bladerdeeg( Tante Fanny) wat moet de afmeting per broodje zijn? Bedankt alvast!
Je mag ze zo groot maken als je zelf wil. En anders ongeveer 10×10 aanhouden, dan heb je een mooi formaat. Geniet ervan!
Hallo,
Ik ga dit straks maken, maar ik heb vers bladerdeeg dat 14 op 13 cm is, daarna kan ik het invriezen. Snij ik dit dán best in 2?
Daar kan je er dan 3 uithalen hoor! Geniet ervan 🙂
Ik meet altijd 1 tl af met een maatschepje. Dus 15 ml.
Dat is ongeveer 2,5 gram aan nootmuskaat. Klopt dit? Want mijn partner eet zo 2x dit recept aan gehakt weg.🤐
Bedoel je dat je denkt dat 1 tl nootmuskaat onvoldoende is? Voeg dan gerust wat meer toe 🙂
Ik wil graag (vooraf) meerdere borrelplank gerechtjes maken. Wat is beter om in te vriezen? Afbakken en weer opwarmen of ongebakken invriezen? Dank voor alle mooie gerechten!
Het eerste, dat is beter! Bedankt voor het compliment Sikko, leuk om te horen 🙂
Goedemorgen, kun je de saucijzenbroodjes ook al eerder maken en ze dan weer opwarmen in de oven ?
Jazeker! Geniet ervan 🙂