Vandaag maken we de mini variant van onze Indische saucijzenbroodjes. Aan het recept hebben we nauwelijks iets veranderd, behalve dat de knoflook(poeder) optioneel is. Dat maakt ze helemaal ‘kidsproof‘. Met onderstaande hoeveelheden maak je ongeveer 25 stuks. Serveer met grove mosterd of voor extra pit met sambal.
Wij zijn Tim & Erik van foodplatform SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers!
51 reacties
Marie Louise15 maart 2023 - 09:53
Goedemorgen, kun je de saucijzenbroodjes ook al eerder maken en ze dan weer opwarmen in de oven ?
Sinds een paar jaar hebben wij op onze afdeling een traditie om rond kerst met zijn allen een buffetje te maken. Vorig jaar rempah balletjes en Indische gehaktballetjes gemaakt. Gingen schoon op. Dit jaar de Indische Saucijzenbroodjes gemaakt. Gingen ook schoon op. Iedereen vond ze lekker alleen denk ik dat ik voor een volgende keer een beetje kencur toevoeg om nog meer een Indische smaak te krijgen
51 reacties
Goedemorgen, kun je de saucijzenbroodjes ook al eerder maken en ze dan weer opwarmen in de oven ?
Jazeker! Geniet ervan 🙂
Sinds een paar jaar hebben wij op onze afdeling een traditie om rond kerst met zijn allen een buffetje te maken. Vorig jaar rempah balletjes en Indische gehaktballetjes gemaakt. Gingen schoon op. Dit jaar de Indische Saucijzenbroodjes gemaakt. Gingen ook schoon op. Iedereen vond ze lekker alleen denk ik dat ik voor een volgende keer een beetje kencur toevoeg om nog meer een Indische smaak te krijgen