Kidsproof
Vandaag maken we de mini variant van onze Indische saucijzenbroodjes. Aan het recept hebben we nauwelijks iets veranderd, behalve dat de knoflook(poeder) optioneel is. Dat maakt hem helemaal ‘kidsproof’. Serveer met grove mosterd of voor extra pit met sambal.
28 reacties
Hi
Ten eerste jullie recepten zijn altijd een feestje voor ons 💪
Vraag kan je dit recept ook met filodeeg maken ?
Mvg Bri
Fijn dat jullie zo genieten van onze recepten Brigitte, leuk! Ja je moet het wel met filodeeg kunnen maken hoor 🙂
Julie hebben fantastische recepten.
Heb er al Verschillende geprobeerd. Chapea!!
Bedankt voor het compliment Marjo! Fijn dat onze recepten in de smaak vallen 🙂
Wat een heerlijk recepten en makkelijk
Deze maand verjaardagen.ga ze zeker maken
Terima kashi
Leuk Sylvia! Ze zijn inderdaad ideaal als verjaardags/borrelhapje 🙂 Geniet ervan en veel plezier!
Wat een lekker recept! Ga ik zeker maken. Ziet er niet moeilijk uit in het filmpje.. 🤗
Leuk Astrid, veel plezier en geniet ervan!
Zoals bijna al jullie recepten is ook dit een voltreffer. Ze zijn heerlijk!!
Leuk om te horen Mike, fijn dat onze recepten in de smaak vallen! Bedankt voor het compliment 🙂
net gisteren gemaakt: heerlijk 😋
Leuk om te horen Ineke, fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
Gemaakt en ze zijn super lekker!
Fijn Sonja! 🙂
Heerlijk heren!! Het was weer om te smullen.
Fijn dat ze in de smaak vielen Mark, dat horen we graag! 🙂
oh heerlijk kleine hapjes ga ze een keer maken
Leuk Hermien! Laat je weten of ze in de smaak vielen? 🙂
Heb het recept van deze gehaktvulling gebruikt in uitgehold afbakstokbrood. Was groot succes! Ik heb al veel recepten van jullie gemaakt en ze waren allemaal even lekker en – niet onbelangrijk – de hoeveelheden kloppen ook in de recepten en de beschrijvingen zijn helder. Maar weer bedankt!
Oeh wat lekker Petra! Goed idee ook 🙂 Fijn dat onze recepten in de smaak vallen, leuk te horen!
Vandaag gemaakt. Ben lerend in het koken (single parent). Miste een beetje hartigheid, maar dat kwam wellicht omdat ik sambal badjak gebruikte ipv oelek. Wellicht klein mespunt chilipoeder, klein snufje vetsin ? De smaak zelf was echt erg goed !
Zeker een blijvertje !
Leuk dat je aan het leren bent Bas! Als je pittiger wil zou ik inderdaad oelek gebruiken ipv badjak. Fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
misschien een keer een idee met rundergehakt of pulled chicken kan dat ook ?
dit recept gaat ik zeker een keer proberen en nog beter dan met een verjaardag
Rundergehakt zou kunnen maar dan worden ze wel wat droger. Pulled chicken lijkt ons heerlijk maar het zal er dan wel tussenuit vallen…
1e paasdag gemaakt als snack vooraf, had alleen de nootmuskaat alleen weggelaten omdat ik daar niet van hou. Super lekker, en hee makkelijk te maken.
Leuk dat je ze met Pasen gemaakt hebt Evelyne! 🙂
De lekkerste die ik ooit gemaakt hebt.
Super dank je wel.
Leuk te horen Rens! Fijn dat ze in de smaak vielen 🙂