6,2K
Schuitjes witlof
Op een originele manier een keer variatie brengen aan je witlof? Of gewoon een keer wat anders dan gekookte witlof? Maak dan eens deze heerlijke gevulde witlof met gehakt uit de oven. Om de schuitjes heen rollen we ook nog een plakje spek. Dit geeft de witlof een extra lekkere bite! Leuk gerecht ook voor kids!
13 reacties
Ik heb je gerecht gisteren gemaakt. Het was heerlijk
Leuk om te horen Paul!
Wij hebben gisterenavond dit lekkere gerecht gegeten. Bedankt voor het recept.
Groetjes,
Inge
Graag gedaan Inge, leuk om te horen! Fijn dat het in de smaak viel 🙂 Groetjes, team SmaakMenutie
Ik heb dit recept inmiddels 2x gemaakt
De eerste keer was het gehakt super lekker, maar de witlof nogal hard.
De tweede keer witlof even gekookt, witlof heerlijk, gehakt had geen smaak meer.
Enig idee waar dit fout kan gaan? Wilde het vandaag nog een keer maken, maar twijfel hoe het dit keer aan te pakken
Hoi Janneke, leuk dat je de gevulde witlof al 2x gemaakt hebt! Vreemd dat het gehakt geen smaak had de tweede keer. Weet je zeker dat je het gehakt goed bereid hebt?
We hebben het vandaag gegeten wel wat zout en peper toegevoegd met wat meer kaas we hebben ervan gesmuld.
We eten sowieso vaak recepten van jullie heerlijk ga zo door
Fijn dat het in de smaak viel Marcel! Leuk dat je vaker recepten van ons maakt 🙂
ik heb jullie recept gemaakt en het was toppie!!!
het was heerlijk!!
Dat horen we graag Sandra, leuk! 🙂
En wat doe je met het vocht dat van de witlof afkomt?
Hi Maria, de hoeveelheid vocht viel reuze mee!
juist klaargemaakt moet toch zeker 1 uur in de oven
goed gesmaakt