Lekker kruidig
Onlangs maakten we al het scherpere groene broertje van dit Thaise currygerecht. En vandaag gaan we voor de gele variant. Een kruidige curry gebaseerd op kokosmelk met rode rode peper en veel specerijen als kurkuma, laos en kardemom. Daarnaast voegen we kip en lekker wat groenten toe als sperziebonen en paprika. Of kies bijvoorbeeld voor courgette, peultjes of paksoi. Zolang het maar harde groenten zijn. Uiteraard kan je als je voor gemak kiest gele curry pasta kant-en-klaar in de winkel kopen maar vers is natuurlijk het lekkerst. Deze curry pasta maak je namelijk in een handomdraai. Bovendien zijn er geen onnodige ingrediënten of e-nummers toegevoegd. Serveer met witte rijst, rijstnoedels of kies voor naan(brood)!
4 reacties
Kan dit ook met garnalen?
Jazeker! 🙂
Kerriepoeder, welke…?zoveel soorten met heel verschillende smaken
Gewone milde kerriepoeder!