Lekker met een klodder mosterd
Zo lekker af en toe, een saucijzenbroodje met een klodder mosterd. Mijn oma maakte ze vroeger ook wel eens, maar dan met een beetje ketjap door het gehakt om ze net dat Indische tintje te geven. Hiermee heb je gegarandeerd succes. Zelfs ons neefje van 1 jaar kon er niet vanaf blijven. Kidsproof dus 😉
18 reacties
Super lekker! En zeker kidsproof, ook mijn dochter van 2 is er gek op! ?
Hoi Jane, wat leuk om te horen! 🙂
kan het ook met rundergehakt ipv half om half ?
Hoi Ingrid, jazeker kan dat! Alleen zullen ze dan iets minder vettig zijn. Kies dan wel voor gewoon rundergehakt en niet voor de magere variant ?
Erg lekker!
Leuk om te horen Rilana! thx 🙂
Zojuist gemaakt. Onwijs lekker. We hebben er met 2 volwassenen en 1 kind erg van genoten
Fijn dat ze in de smaak vielen Ilona!
Gebruik je originele of roomboter bladerdeeg ?
Je kan ze allebei gebruiken hoor 🙂
Heerlijk, ik heb het geserveerd met hot chilli saus ?
Mmm lekker Elly!
Hoi hoi ziet er erg lekker uit
Zou u mij kunnen vertellen hoevt zit met de koolhydraten? Wij eten nl alleen kha arm groetjes
Hoi Tamara, dankjewel! Oei, nee dat weten wij niet helaas.
Gebruik je zoete of zoute ketjap?! ?
Zoete (manis)! Wij gebruiken altijd ketjap manis van Vanka-Kawat (gewoon te koop bij de supermarkt). Succes!
Superlekker! Dankjewel voor dit heerlijke recept
Leuk te horen Ellen, fijn dat de saucijzenbroodjes in de smaak vielen 🙂