11,K
Kidsproof
Zo lekker af en toe, een saucijzenbroodje met een klodder mosterd. Mijn oma maakte ze vroeger ook wel eens, maar dan met een beetje ketjap door het gehakt om ze net dat Indische tintje te geven. Hiermee heb je gegarandeerd succes. Zelfs ons neefje van 1 jaar kon er niet vanaf blijven. Kidsproof dus 😉
33 reacties
Super lekker! En zeker kidsproof, ook mijn dochter van 2 is er gek op! ?
Hoi Jane, wat leuk om te horen! 🙂
kan het ook met rundergehakt ipv half om half ?
Hoi Ingrid, jazeker kan dat! Alleen zullen ze dan iets minder vettig zijn. Kies dan wel voor gewoon rundergehakt en niet voor de magere variant ?
Erg lekker!
Leuk om te horen Rilana! thx 🙂
Lekker hoor. Super
Zojuist gemaakt. Onwijs lekker. We hebben er met 2 volwassenen en 1 kind erg van genoten
Fijn dat ze in de smaak vielen Ilona!
Gebruik je originele of roomboter bladerdeeg ?
Je kan ze allebei gebruiken hoor 🙂
Heerlijk, ik heb het geserveerd met hot chilli saus ?
Mmm lekker Elly!
Hoi hoi ziet er erg lekker uit
Zou u mij kunnen vertellen hoevt zit met de koolhydraten? Wij eten nl alleen kha arm groetjes
Hoi Tamara, dankjewel! Oei, nee dat weten wij niet helaas.
Gebruik je zoete of zoute ketjap?! ?
Zoete (manis)! Wij gebruiken altijd ketjap manis van Vanka-Kawat (gewoon te koop bij de supermarkt). Succes!
Superlekker! Dankjewel voor dit heerlijke recept
Leuk te horen Ellen, fijn dat de saucijzenbroodjes in de smaak vielen 🙂
Kan ik ze invriezen? (Dus ‘rauw’ zeg maar, voordat ze oven ingaan).
Je kan ze beter afbakken en dan af laten koelen voordat je ze invriest Wilma! Als je ze vervolgens ontdooid weer een paar minuten in de oven opwarmen, dan zijn ze het lekkerst 🙂
Heb ze nu al 2 keer gemaakt. Ze vallen goed in de smaak.
Kan ik deze van te voren maken?
Ja zeker Anouk! Warm ze gewoon weer even op als je ze gaat eten 🙂
Yessss, vanmorgen gemaakt. Zo lekker. Bedankt voor het recept
Voor oud & nieuw gemaakt. Waren heerlijk! Ik heb braadworstvlees gebruikt en daar de ketjap, sambal, knoflook en nootmuskaat aan toegevoegd. Wat ik nog over had aan worstvlees heb ik voorgerold en ingevroren. Superhandig als ik een volgende keer wat saucijzenbroodjes wil maken.
Net gemaakt voor de lunch. Niet lekker maar heerlijk
Hallo! Ik heb bijna alle Indische recepten van jullie gemaakt. Allemaal overheerlijk en geen ingewikkeld gedoe. Bedankt weer voor zover. Ga deze zeker ook weer uitproberen.
Gouwe ouwe, maar weer zooo lekker.
Lekker hoor. Bij mij gaan ze zo voor de derde keer de oven in.
(maar niet meer dan 1 keer per 2 weken anders zijn we straks moddervet hahaha)
Wil hier kleine versie van maken door bladerdeeg in drieën te snijden! Moet er geen snufje zout in?
We hebben ook een mini variant! Nee hoor, zout is niet nodig.
HEERLIJK! Niet alleen voor Kids 😁