7,9K
Laat de oven het werk doen
Hoe mooi zijn deze wortels? Klaar in een handomdraai want je laat de oven het werk doen. En je kan ze prima tegelijkertijd in de oven doen met je aardappeltjes of je vleesgerecht.
13 reacties
Alweer een erg lekker recept van jullie website. Ik had deze gemaakt samen met de beenham en de Parmezaanse kaas aardappeltjes. Paste erg goed bij elkaar. In plaats van knoflook poeder gewoon geperste knoflook gebruikt. De wortels slinken wel behoorlijk in de oven, volgende keer zal ik meer wortels gebruiken. Met deze regenboog worteltjes is het ook nog eens een erg kleurrijk gerecht.
Bedankt voor het compliment Gerald! Verse knoflook is inderdaad nog lekkerder, maar voor het gemak is knoflookpoeder soms ook handig. Net wat je lekkerder en makkelijker vindt!
Gekarameliseerde wortels met krieltjes en kip gegeten . HEEEEEERLIJK
Lekkere combinatie! Fijn dat het in de smaak viel 🙂
Heerlijk!! Wel wat langer in de over gedaan. Hou van net een bite i.p.v. knapperig ? daarbij verse puree gemaakt en gebakken dorade filet
Dank voor dit recept
Fijn dat ze in de smaak vielen Chantal! Is ook een beetje afhankelijk van de dikte van de wortels. Heerlijk met de dorade 🙂
het was lekker .wel 1 uur in de oven .kan je het niet op voorhand wat stoven.of is dat geen goed idee
Ja kan, dan worden ze iets zachter. Maar je kan ze net goed wat langer in de oven laten garen 🙂
Mooi bijgerecht. Helaas is de oven vol.. Zou het mogelijk zijn ze alvast klaar te maken en last minute op te warmen in de magnetron, grill functie? Of zouden ze dan te slap worden? Dank!
Ik denk dat het wel kan, maar hebben het zelf niet eerder geprobeerd dus lastig advies in te geven..
Gemaakt als bijgerecht voor het kerstdiner, werkelijk verrukkelijk!
hier ook gemaakt voor bij het kerstdiner: super lekker! Vanavond maar weer op het menu;-)
Het was een super lekker bijgerecht. Daarbij heb ik bloem met viskruiden de heilbot filet op de huid gebakken. Verrukkelijk. Voor herhaling vatbaar.
Mijn hartelijke dank daarvoor.