Ideaal voorgerechtje
Officieel is een bisque een schaaldierensoep van bijvoorbeeld garnalen, krab of kreeft. Een chic soepje dus. Wij maken hem vandaag met gerookte zalm en eerlijk gezegd is ‘ie minstens zo lekker. Wij kregen deze variant geserveerd tijdens een etentje bij vrienden en waren direct onder de indruk. Het is een ideaal voorgerechtje die echt bij iedereen in de smaak valt. En het is ook nog eens heel gemakkelijk (vooraf) te maken. Deze bisque van zalm zet je namelijk al binnen 20 minuten op tafel! Ideaal voor tijdens de feestdagen, of op andere gezellige momenten als je eters krijgt.
8 reacties
Ik heb het uitgeprobeerd voor 2 personen. Het is heerlijk. Vandaag ga ik het voor 12 personen maken. Vast en zeker het zo lekker!
Dank jullie wel.
Jeannette
wat een lekker soepje Geweldig
snap niet dat er zo weinig reacties zijn
groetjes jan
Misschien een gekke vraag maar kan je het ook van te voren maken en invriezen?
Vanwege de zuivel zal ik dat niet zo snel doen. Vers maken is echt het lekkerst en bovendien is het zo klaar 🙂
Ik heb de bisque met Kerst gegeten en het was heerlijk!
Kan je het ook ‘s middags maken en later weer opwarmen vlak voor het eten?
Leuk om te horen Elleke, fijn dat de bisque in de smaak viel. Dat kan zeker, dat is ook zo fijn aan dit recept 🙂
heerlijk gegarneerd met Hollandse garnalen en peterselie!
Al 2 keer gemaakt met een etentje, iedereen is enthousiast. Makkelijk te maken.