9,7K
Lekker sudderen
Inmiddels hebben we al tal van echte Indische (gestoofde) vleesgerechten gemaakt. Maar dit is toch ook wel echt een toppertje. En súper makkelijk. De voorbereiding is maximaal een kwartiertje werk en daarna laat je het gewoon lekker sudderen. Eet het met witte rijst en een lekker groentegerecht en/of atjar ketimoen.
30 reacties
Mannen jullie zijn mijn favo als het gaat om Indische gerechten. Helaas kan mijn indische schoonmoeder mij de echte recepten niet meer aanleren. Maar jullie doen het perfect.
Vandaag gemaakt, erg lekker!
We hebben dit met rijst gegeten. Er zou een frisse tegenhanger nog bij mogen, maar we weten nog niet wat. Mijn man houdt niet van atjar, dus even zoeken wat erbij zou kunnen. Maar dit was zeker voor herhaling vatbaar!
Leuk om te horen! Wij kiezen vaak voor bijvoorbeeld ketoprak, ulang ulang of anders een tjarantjam salade.
Wat was dit super lekker!!!!!!