5,9K
Eindelijk!
Doordat de grond nog te koud was duurde het wat langer, maar het aspergeseizoen is nu echt van start gegaan! De variaties met witte asperges zijn eindeloos, maar om het seizoen goed af te trappen posten we vandaag eerst asperges met gerookte zalm op traditionele wijze. Lekker met zelfgemaakte Hollandaisesaus. En schrik niet, deze saus maak je in 1 minuut. Echt waar. Dus zet je blender maar klaar. Mmmm!
4 reacties
Wat een Héérlijk recept en heel snel en makkelijk. Alleen de blender was niet zo’n goed idee, ik heb het kleine dopje in de deksel op een kier open gedaan om de boter erin te laten lopen maar toch zat heel de keuken onder ?
Hoi Sanne, leuk om te horen dat het recept in de smaak valt! Haha, ja dat kan een aardige klieder boel worden dan, hebben wij ook wel eens gehad 😀
Wat een verrassend lekker recept! In 3 weken tijd voor de 2e keer gemaakt.
Enthousiaste reacties van de “mee-eters”. Toppertje 👍
Dat horen we graag Fanny, leuk! 🙂