8,1K
Pasta, rijst, noedels…
We hebben weer een heerlijk en makkelijk receptje voor je. Deze kip in romige citroensaus is ideaal voor als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. De citroen maakt het geheel lekker fris en de Parmezaanse kaas zorgt ervoor dat-ie een extra lekkere bite krijgt. En je kan erbij maken wat jij lekker vindt. Serveer met pasta, rijst of noedels. En qua groente bijvoorbeeld groene asperges of broccoli. Of wat dacht je van een combinatie van die twee en kies net als wij voor aspergebroccoli… Mmm!
27 reacties
We vonden dit gerecht zó lekker dat we het binnen een week een 2e keer gegeten hebben! 😉 Beide keren met spaghetti. We houden allebei niet zo van broccoli en asperges, dus we kozen ervoor om (rauwe) rode paprikareepjes over de borden te verdelen voor een frisse bite 🙂 En we kijken ernaar uit om nog veel meer van jullie lekkere recepten uit te proberen!
Leuk om te horen Mirjam! Paprikareepjes kunnen inderdaad ook, goed idee! 🙂
Lekker met simpele smaken iets heel moois maken. Rijst bij gegeten. We hadden wel iets te weinig saus voor 3 personen.
Het was echt heerlijk!! N makkelijk recept zeker voor herhaling vatbaar. Zoals vele van jullie recepten!! ?
Bedankt voor het compliment Ingrid, daar doen we het voor 🙂
Onwijs lekker en vandaag gaan we het voor de tweede keer eten. Snel en makkelijk, ideaal met mijn drukke gezin.
Dat horen we graag Antoinette, leuk!! 🙂
Nu al.voor de 3de keer gegeten met sla en frietjes.
Echt heerlijk en snel klaar.
Zo wie zo bedankt voor alle heerlijke recepten, als ik een boodschappenlijstje ga maken bekijk ik altijd even de website voor ideeën.
Wat ontzettend leuk om te horen Astrid! Fijn dat we voor de nodige culinaire inspiratie zorgen 🙂
Wat een heerlijk smakelijk recept!ik had er enthousiaste reacties op we hebben gesmuld!
Met tagetelli erbij was het een ware smaaksensatie.
Ik kijk snel weer voor een nieuw recept.
Fijn dat iedereen ervan gesmuld heeft Anja! Dat horen we graag 🙂
Heerlijk recept! Wij hebben het vandaag gegeten en iedereen is enthousiast. Wij hebben er als groente doperwtjes door gedaan.
Fijn dat het recept bij iedereen in de smaak viel Liesbeth! En lekker die doperwtjes als toevoeging, goed idee 🙂
Doen jullie de kip nog kruiden van te voren of gewoon zo bakken alvast bedankt
Geen kruiden hoor Tim! 🙂
Erg lekker gerecht!
Dit is echt heeeel erg lekker! En het staat snel op tafel. Vooral de citroen er in is zo lekker. Bedankt voor al jullie lekkere recepten ik heb al veel gemaakt!
ik zie op de foto ook nog schijfjes citroen in de saus liggen. doen jullie dat ook er nog bij met het sudderen of is dat alleen voor de foto?
Je kan ze aan het eind nog even mee laten sudderen inderdaad! Het voegt niet heel veel extra toe aan de smaak maar het ziet er wel leuk uit bij het opdienen 🙂
Haai! Zou je dit ook kunnen invriezen? Mijn vriend vond het ( met een paar aanpassingen ivm PDS) erg lekker!
Het wordt er niet lekkerder op als je het weer ontdooid Vera! Dus ik zou het lekker in 1x opeten 🙂
Ohhhhh wat een schranspartij zeg heerlijk dit,wou net weer even op dieet,maar begin morgen wel,ook een keer wat anders dan de gangbare pastagerechten,wegens betrekking aan de room vervangen door creme fraise en de kruiden door Provençaalse kruiden,alsnog heerlijk,dit komt vaker op tafel,bedankt
Wil dit gerecht met kippen dijen maken zou dat kunnen? Lijkt me smaakvoller!
Jazeker! 🙂
Heerlijk gerecht en zo gemaakt… hebben er een iets eigen draai aan gegeven..uitje met de knoflook en champignons en wat kappertjes
dit komt vaker op de tafel
Wij eten het met een kleine hoeveelheid verse spinazie erdoor en Orzo 🙂 heerlijk!
Heerlijk recept! Helaas werd het door het toevoegen van de citroenplakjes erg bitter en heb dit niet kunnen verhelpen met zuur/suiker. De smaak verder was top!