11,2K
Lekker wat pit
Onlangs nog maakten wij deze heerlijke witlofschotel met gehakt. Vandaag maken we de wat klassiekere versie waarbij we de witlof stronken in een plakje ham wikkelen. En natuurlijk maken we daar een homemade kaas-mosterdsausje bij. De grove mosterd geeft het geheel lekker wat pit. Super makkelijk om te maken en iedereen zal ervan smullen! Enne.. zoveel lekkerder dan de pakjes kaassaus uit de supermarkt 😉
35 reacties
Goedemiddag,
Wat hou ik van jullie website! Is het voor jullie veel extra werk op de voedingswaarde per gerecht te vermelden? Dat zou mij onwijs helpen in elk geval.
Bedankt voor jullie inzet!
Leuk om te horen Vera! Het vermelden van de voedingswaarden is inderdaad extra werk, maar we nemen het mee 🙂
Jullie zouden ook eens koolhydraatarme gerechten moeten plaatsen😉
Haha daar zijn weer andere websites voor 😛
Jammie, lekker. Voor herhaling vatbaar.
Was lekker, heb alleen de witlof toch maar enkele minuten voorgekookt. Ook de volgende dag was er niks aan smaak ingeboet
Fijn dat je van de witlofschotel hebt genoten Rianne! 🙂
nu ben ik een Belg. en dit is echt eeuwen oud. Maar wel lekker. koken van witlof is snot en smaakloos. even stoven. geeft een verfijnde smaak.
Hoi ik heb het al 2 keer gemaakt wel 10m voorgekookte het is een 9+
Fijn dat de ovenschotel in de smaak viel Rien, leuk te horen! 🙂